ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την Τρίτη η νεκροτομή του 17χρονου που εντοπίστηκε αναίσθητος

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων ηλικίας 17 ετών

ΚΥΠΕ

Στις 11:30 της Τρίτης θα διενεργηθεί στο Νεκροτομείο Λευκωσίας η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 17χρονου  που απεβίωσε στις 830 μμ της Κυριακής, από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ο 17χρονος κάτοικος της επαρχίας Πάφου, με καταγωγή από τη Γεωργία, εντοπίστηκε αναίσθητος από μέλη του ασθενοφόρου, που είχε κληθεί, και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, ο 17χρονος απεβίωσε γύρω στις 20:30  το βράδυ της Κυριακής.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου εντόπισαν τέσσερις 17χρονους, ενώ από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκαν στην οροφή του κτιρίου φιαλίδια που χρησιμοποιούνται για το γέμισμα των αναπτήρων, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Η Αστυνομία αξιολογεί μαρτυρία που φέρει τον 17χρονο να εισέπνευσε αέριο που περιείχαν τα φιαλίδια. Διερευνάται επίσης το ενδεχόμενο να είχε γίνει χρήση ναρκωτικών σε συνδυασμό με τα ανευρεθέντα γκαζάκια. Για την υπόθεση θανάτου του 17χρονου στην Τεχνική Σχολή Πάφου, η Αστυνομία προχώρησε το βράδυ της Κυριακής στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων  ηλικίας 17 ετών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. Οι τέσσερις 17χρονοι κατηγορήθηκαν γραπτώς τη Δευτέρα για τα αδικήματα  της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, και ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ακολούθως είπε ο κ. Νικολάου όταν συμπληρωθούν οι εξετάσεις, ο φάκελος θα διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία για να αποφασιστεί κατά πόσο φέρουν ευθύνη οι τέσσερις ανήλικοι αλλά και δεύτερον επειδή είναι ανήλικοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση