ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τμήμα Μετεωρολογίας: Αλλάζει το καιρικό σκηνικό το απόγευμα

Ποιες μέρες αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας

ΚΥΠΕ

Κυρίως αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα μέτριοι 4 και παροδικά στα νότια και τα δυτικά παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά παροδικά στα νότια και τα δυτικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά σταδιακά στα δυτικά θα καταστεί ταραγμένη.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους. Τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται σταδιακά πτώση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση