ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον απείλησαν να βγάλει την φανέλα επειδή έφερε σήμα ποδοσφαιρικής ομάδας

Χειροπέδες σε δύο ανήλικους

ΚΥΠΕ

Στη σύλληψη δύο νεαρών προσώπων ηλικίας 16 και 17 ετών προχώρησε την Tρίτη η Αστυνομία στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και ληστείας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες Τρίτη καταγγέλθηκε από 15χρονο ότι στις 22 Σεπτεμβρίου γύρω στις 22:00, ενώ βρισκόταν πεζός μαζί με φίλο του επίσης ανήλικο στην οδό Παπαδιαμάντη στην Πάφο, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα σταμάτησε δίπλα τους.

Τα πρόσωπα αυτά, είπε ο κ. Νικολάου στο ΚΥΠΕ, σύμφωνα με την καταγγελία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, ο ένας με προσωπίδα και οι άλλοι τραβώντας τις φανέλες τους πάνω για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους.

Τότε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 15χρονου ο ένας εκ των τριών, με απειλητικές διαθέσεις του ζήτησε όπως βγάλει τη φανέλα που φορούσε η οποία έφερε σήμα συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής ομάδας και να του την παραδώσει.

Εξάλλου, όπως ανέφερε στην καταγγελία του ο 15χρονος, ένα από τα τρια άτομα είχε σηκώσει το χέρι εναντίον του δηλώνοντας πρόθεση να χειροδικήσει. Κατόπιν τούτου ο 15χρονος αφαίρεσε την φανέλα και τους την έδωσε.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 16 και 17 ετών από την Πάφο που συνελήφθηκαν χθες με δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Οι δύο νεαροί ανακρινόμενοι ομολόγησαν ενοχή, και στην συνέχεια παρέδωσαν τη φανέλα του 15χρονου, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου.

Ακολούθως αυτοί κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα. Με την συμπλήρωση του φακέλου αυτός θα δοθεί στην Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες για την υπόθεση αφού σε αυτήν εμπλέκονται ανήλικοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση