ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Του «έφαγαν» πάνω από 11 χιλιάδες - Πώς τον ξεγέλασαν

Θύμα απάτης 47χρονος

ΚΥΠΕ

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης με επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα κατήγγειλε ότι έπεσε 47χρονος στη Λεμεσό, σύμφωνα με τον οποίον απώλεσε χρηματικό ποσό σχεδόν 11.600 ευρώ.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, όπως κατήγγειλε τη Δευτέρα ο παραπονούμενος, εντόπισε στο διαδίκτυο ιστοσελίδα που ανέφερε πως παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες για επενδύσεις κρυπτονομισμάτων.

Αφού έκανε σχετική αίτηση, επικοινώνησε μαζί του άγνωστο πρόσωπο, το οποίο του ανέφερε πως θα είχε σίγουρο οικονομικό όφελος, ενώ με υποδείξεις του, έδωσε πρόσβαση στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, με σκοπό να τον βοηθήσει να δημιουργήσει λογαριασμό σε συγκεκριμένη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων.

Ακολούθησε, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μεταφορά συνολικού χρηματικού ποσού 11.591,42, μέσω ανταλλακτηρίου, στο προσωπικό του ηλεκτρονικό πορτοφόλι, ενώ την ίδια μέρα τα χρήματα μεταφέρθηκαν σε λογαριασμό άλλου προσώπου, χωρίς την συγκατάθεση του.

Του ζητήθηκε επίσης να καταθέσει και άλλα χρήματα, χωρίς ωστόσο να το πράξει και ο παραπονούμενος κατήγγειλε την εξαπάτηση του στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Την υπόθεση διερευνά το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση