ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στον Πρωταρά - Δεν κατέδειξε τα αίτια θανάτου της 7χρονης η νεκροτομή

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες

24news team

Διενεργήθηκε η νεκροτομή της άτυχης 7χρονης που έχασε τη ζωή της τη Δευτέρα 5 Αυγούστου και σύμφωνα με τις πληροφορίες λήφθηκαν δείγματα για να τύχουν εργαστηριακών εξετάσεων, με τα ακριβή αίτια θανάτου να διερευνώνται.

Να υπενθυμίσουμε ότι, όπως ανέφερε ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «το μεσημέρι της Κυριακής 4 Αυγούστου, κοριτσάκι ηλικίας 7 ετών, εντοπίστηκε αναίσθητο σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά, όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του. Το παιδί ανασύρθηκε από παρευρισκόμενους από την πισίνα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επανήλθε».

Πρόσθεσε ότι «το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου κατά τη μεταφορά της παρουσίασε επιπλοκές με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να τοποθετηθεί στον αναπνευστήρα. Ωστόσο 10 λεπτά μετά τις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας η επτάχρονη απεβίωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου».

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση