ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

3 ένοικοι οίκου ευγηρίας νεκροί - 4 σε νοσοκομείο

Εικάζεται ότι έχουν εκτεθεί σε μονοξείδιο του άνθρακα

24news team

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε οίκο ευγηρία στο Ντόρσετ, της Βρετανίας, ο οποίος νωρίτερα σήμερα εκκενώθηκε, λόγω κινδύνου για τους ενοίκους του.

Η αστυνομία του Ντόρσετ ξεκίνησε έρευνα για τους θανάτους, για τους οποίους η αιτία παραμένει μέχρι στιγμής απροσδιόριστη, καθώς μέλη της ομάδας διαχείρισης κινδύνων της περιοχής έσπευσαν στον οίκο ευγηρίας Gainsborough στο το πρωί της Τετάρτης.

Στο σημείο κατέφθασαν δέκα ασθενοφόρα, μαζί με έξι πυροσβεστικά συνεργεία και δύο ομάδες διαχείρισης κινδύνου από το γειτονικό Χαμπσάιρ.

Τέσσερις άνθρωποι, σύμφωνα με τον Guardian, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ εικάζεται ότι έχουν εκτεθεί σε μονοξείδιο του άνθρακα.

Στο σημείο κατέφθασαν δέκα ασθενοφόρα, μαζί με έξι πυροσβεστικά συνεργεία, συμπεριλαμβανομένων δύο ομάδων από το γειτονικό Χαμπσάιρ.

Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν επίσης στο νοσοκομείο, ανέφερε η αστυνομία, ενώ άλλοι ένοικοι του οίκου μεταφέρθηκαν σε κοντινή εκκλησία. Σημειώνεται ότι στον οίκο ευγηρίας διαμένουν 48 ένοικοι, όλοι ηλικιωμένοι και ορισμένοι έχοντες άνοια, αναφέρει ο Independent.

Η εταιρεία διανομής φυσικού αερίου SGN δήλωσε ότι κλήθηκε στον οίκο ευγηρίας νωρίτερα σήμερα ως η εθνική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης για το φυσικό αέριο για τη νότια Αγγλία. «Οι μηχανικοί μας περιμένουν πρόσβαση στο κτίριο για να ολοκληρώσουν τους ελέγχους ασφαλείας», δήλωσε εκπρόσωπος. «Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσοι έχουν επηρεαστεί από αυτό το τραγικό περιστατικό».

Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα που να υποδεικνύει κίνδυνο για το ευρύτερο κοινό, δήλωσε η αστυνομία.

Πηγή: Protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X