ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία Καρολάιν: Αυτό είναι το κελί του πιλότου (pics)

Δείτε τις φωτογραφίες

24news team

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την Καρολάιν Κράουτς και θύτη τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έχει καθηλώσει άπαντες.


Η πρώτη φωτογραφία του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή (pic)


Το MEGA έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το κελί, στην VIP πτέρυγα, όπου κρατείται ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος στις φυλακές Κορυδαλλού.

 

«Δεν υπάρχει καμία πληροφορία περί εμπλοκής τρίτου προσώπου»

Ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον συνήγορό του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ο οποίος σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, είπε πώς ο εντολέας του είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος για το έγκλημά του και επιζητά την τιμωρία του. Μάλιστα ο κος. Παπαϊωαννίδης, τόνισε πώς οι δυο τους δεν συζήτησαν για την νομική πτυχή του θέματος αλλά μόνο για την μικρή Λυδία.

Ακολούθως ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία περί εμπλοκής τρίτου προσώπου στην υπόθεση, ενώ διέψευσε ότι έχει ζητήσει εκ των υστέρων ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Εν κατακλείδι, ο συνήγορος του καθ΄ ομολογία δολοφόνου είπε: «Νομίζω ότι θα έχει εξέλιξη η υπόθεση σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα και όχι ως προς την πράξη αλλά ως προς τον προγενέστερο χρόνο και την αξιολόγηση των πραγματικών γεγονότων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση