ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ένας ΥouΤuber βρήκε τη λύση στο μυστήριο εξαφάνισης δύο εφήβων πριν από 21 χρόνια

«Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια που κάθονται εκεί και περιμένουν κάποιον να τους βρει»

Ένας YouTuber που κάνει καταδύσεις και χρησιμοποιεί τεχνολογία σόναρ προσπαθώντας να λύσει υποθέσεις αγνοουμένων φαίνεται πως έλυσε και το μυστήριο της εξαφάνισης δύο εφήβων που αγνοούνταν εδώ και 21 χρόνια από το Τενεσί, αποκαλύπτοντας το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν θεαθεί τελευταία φορά.

Η Έριν Φόστερ, 18 ετών και ο Τζέρεμι Μπέχτελ, 17 ετών, εξαφανίστηκαν στις 3 Απριλίου 2000, αφού έφυγαν από το σπίτι του Φόστερ, σύμφωνα με τις αρχές.


 Tην έβαλαν να σκάψει τον λάκκο της και την εκτέλεσαν - Νεκρή 21χρονη καλλονή


Σύμφωνα με το nbcnews.com, ο σερίφης Στιβ Πέιτζ ανέφερε ότι μέλη της οικογένειας του Φόστερ τον ειδοποίησαν στις 28 Νοεμβρίου για τον YouTuber Τζέρεμι Σάιντς, ο οποίος δοκιμάζει να λύσει υποθέσεις αγνοουμένων στο κανάλι του «Exploring With Nug».

Ο Τζέρεμι Σάιντς πήγε στο Τενεσί τον περασμένο μήνα για να ψάξει για το αυτοκίνητο καθώς ο σερίφης του είπε να ψάξει γύρω από τον αυτοκινητόδρομο 84 στον ποταμό Calfkiller, στην περιοχή όπου το ζευγάρι χάθηκε.

Στις 30 Νοεμβρίου, μετά από έρευνα στην περιοχή ο Σάιντς ανακάλυψε το σκουριασμένο Pontiac Grand Am του Φόστερ, που είχε βυθιστεί στον ποταμό. Μάλιστα στο όχημα βρέθηκαν ανθρώπινα υπολείμματα, που θα σταλούν για έλεγχο DNA προκειμένου να διαπιστωθεί ότι ανήκουν στα παιδιά που χάθηκαν.

«Δεν έχω λόγια»

«Δεν έχω λόγια», είπε ο Σάιντς στο βίντεό του στο YouTube. «Είμαι τόσο χαρούμενος που μπόρεσα να τους βρω. Είμαι τόσο λυπημένος που κατέληξαν εκεί. Δεν μπορώ να το πιστέψω, έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια που κάθονται εκεί και περιμένουν κάποιον να τους βρει».

«Δίνω στον Τζέρεμι τα εύσημα που βρήκε αυτό το αυτοκίνητο. Το μόνο που έκανα ήταν να του δείξω τη σωστή κατεύθυνση και μπήκε στο νερό και τους βρήκε», είπε ο Πέιτζ στο NBC News.

Ο Πέιτζ είπε ότι η έρευνα στον ποταμό θα συνεχιστεί την Πέμπτη με δύτες να έρχονται από άλλες κομητείες για να βοηθήσουν. «Δεν είμαστε σίγουροι ακόμη ότι έχουμε τους εφήβους που ψάχνουμε, αλλά πιστεύουμε ότι είναι αυτοί», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση