ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Χεζμπολάχ απάντησε με ρουκέτες στην πόλη Σάφεντ, στο βόρειο Ισραήλ

Ο ισραηλινός στρατός βεβαίωσε ότι μια ρουκέτα της Χεζμπολάχ έπληξε ένα σπίτι

Η οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου ανακοίνωσε σήμερα ότι έβαλε στο στόχαστρο την πόλη Σάφεντ, στο βόρειο Ισραήλ, εκτοξεύοντας 80 ρουκέτες, σε απάντηση για τις ισραηλινές επιθέσεις στο λιβανέζικο έδαφος.

Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε «ομοβροντία ρουκετών» στη Σάφεντ «προς υπεράσπιση του Λιβάνου και του λαού του και ως απάντηση στις επιθέσεις του Ισραήλ» ανέφερε.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι μια ρουκέτα της Χεζμπολάχ έπληξε ένα σπίτι στη Σάφεντ.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) άνουν λόγο για drone που εξαπέλυσε νωρίτερα η Χεζμπολάχ του Λιβάνου και πως προκλήθηκε πυρκαγιά και περιορισμένης έκτασης ζημιές στην παράκτια περιοχή Ατλίτ, νότια της Χάιφας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των IDF, καταρρίφθηκαν δύο από τα τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Χεζμπολάχ. «Προκλήθηκαν περιορισμένης έκτασης ζημιές και η πυρκαγιά κατασβέστηκε», αναφέρει η ενημέρωση.

«Για την υπεράσπιση του Λιβάνου και του λαού του», κάνει λόγο η Χεζμπολάχ, μέλη της οποίας εξαπέλυσαν επίθεση με 80 ρουκέτες εναντίον της βάσης «Ντάντο», κοντά στο Σάφεντ του βόρειου Ισραήλ, όπου βρίσκεται το αρχηγείο της Βόρειας Διοίκησης του ισραηλινού στρατού, ανέφερε ο στρατιωτικός βραχίονας του φιλοϊρανικού κινήματος.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση