ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό

Πάνω από 15 οι πυροβολισμοί, σε δύο δόσεις

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης του άνδρα στο Ψυχικό, στο οποίο ακούγονται τουλάχιστον 15 πυροβολισμοί.

Στο ηχητικό ακούγονται οι πυροβολισμοί, που πέφτουν σε δύο φάσεις. Αρχικά ακούγονται να πέφτουν πάνω από 10, ενδεχομένως και 14 πυροβολισμοί, και στη συνέχεια, αφού μεσολαβούν κάποια δευτερόλεπτα, ακούγονται ακόμη 4 πυροβολισμοί, ενδεχομένως η χαριστική βολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., στο σημείο της εκτέλεσης βρέθηκαν οκτώ κάλυκες. 

Ψυχικό: Ακούστε τη στιγμή που πέφτουν οι πυροβολισμοί 

Πώς έγινε η εκτέλεση στο Ψυχικό

Η εν ψυχρώ εκτέλεση σημειώθηκε στις 8:32, σε κεντρικότατο σημείο του Ψυχικού, όταν ο εκτελεστής, αναβάτης σε μηχανή, πλησίασε την γκρι BMW και άρχισε να πυροβολεί από το τζάμι του οδηγού.

Ο άνδρας που έπεσε νεκρός δεν ήταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, αλλά φίλος και συνεργάτης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα διατηρούσε τεχνική εταιρεία (μηχανικοί, τεχνικοί σύμβουλοι) με τον άνθρωπο στον οποίο ανήκε το αυτοκίνητο.

Όταν τον πλησίασε ο εκτελεστής, επιχειρούσε να παρκάρει και δεν πρόλαβε να έχει την παραμικρή αντίδραση. Παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο είχε άλλο ιδιοκτήτη οι αρχές αποκλείουν ο στόχος να μην ήταν το θύμα. Και αυτό γιατί χρησιμοποιούσε καθημερινά το αμάξι και θεωρούν σίγουρο ότι είχε προηγηθεί παρακολούθηση.

Στην ΕΛΑΣ λαμβάνουν καταθέσεις στο πλαίσιο της έρευνας για να εντοπιστούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της εκτέλεσης, προσπαθώντας να εντοπίσουν το κίνητρο πίσω από το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του. 

Πηγή: iefimerida

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X