ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ρέμος: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, ελάτε στις συναυλίες μου» (Βίντεο)

«Έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές»

Με ένα βίντεο στα stories του Instagram, ο τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος, δίνει συνέχεια στην υπόθεση φοροδιαφυγής 1,5 εκατ. ευρώ και ξεπλύματος μαύρου χρήματος για την οποία ελέγχεται.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά την πρώτη επίσημη τοποθέτησή του μέσω ανακοίνωσης στην οποία εξαπέλυε επίθεση κατά των Αρχών κάνοντας λόγο για διαρροές και ψευδείς πληροφορίες, ο τραγουδιστής με βίντεό του λέει πως δεν φοβάται και δεν έχει να κρύψει τίποτα και καλεί τον κόσμο να πάει στις συναυλίες του.

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση» αναφέρει αρχικά στα stories που έκανε στο Instagram ο τραγουδιστής.

«Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται…» πρόσθεσε ενημερώνοντας ότι η επόμενη συναυλία του, που είναι τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα γίνει κανονικά όπως και «όλες οι υπόλοιπες που έρχονται».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Αντώνης Ρέμος:

«Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του. Από κει και πέρα η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ. Συνεχίζουμε και σας περιμένω στις συναυλίες να τα πούμε από κοντά» κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X