ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στον ανακριτή ο πατέρας της 6χρονης Αμέλιας - Έμεινε αμίλητος

Βροχή τα ερωτήματα

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε σήμερα, Τετάρτη, το πρωί, ο πατέρας της 6χρονης Αμέλιας που πνίγηκε στο Καλαμάκι Κορινθίας.

Ο 42χρονος, ο οποίος κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, όπου ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί. Σήμερα έφτασε στον ανακριτή για την απολογία του με σκυφτό το κεφάλι, ενώ σε ερωτήσεις δημοσιογράφων δεν έδωσε καμία απάντηση.

«Γιατί φύγατε τόσο μακριά από το παιδί;», «λένε ότι φύγατε πολύ μακριά για να ζητήσετε βοήθεια;», «γιατί το κάνατε αυτό», ήταν μόνο μερικά από τα ερωτήματα που έθεσαν οι δημοσιογράφοι στον πατέρα χωρίς να πάρουν καμία απάντηση.

Τι υποστήριξε ο πατέρας του κοριτσιού που πνίγηκε

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο πατέρας του κοριτσιού είπε ότι η εξάχρονη κόρη του φορούσε σωσίβιο, ενώ είχε μπει στη θάλασσα και αυτός για να κολυμπήσει. Ξαφνικά, το παιδί γλίστρησε από το σωσίβιο και έφτασε σε βάθος έξι μέτρων. Εκείνος δεν βούτηξε για να το σώσει, καθώς, όπως είπε, «δεν μπορούσα, έχω άσθμα».

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του ekorinthos.gr, τα πρώτα άτομα που είδαν την εξάχρονη στο νοσοκομείο παρατήρησαν πως φορούσε ρούχα και ένα παπούτσι.

Ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια

Ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια φαίνεται να υπάρχουν στο θάνατο της 6χρονης σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα.

Ο αστυνομικός, μιλώντας στον ΣΚΑΙ για τον τραγικό θάνατο από πνιγμό του μικρού κοριτσιού στην παραλία Καλαμακίου της Κορινθίας, τόνισε πως «έχει ανοίξει η δικογραφία και γίνεται σοβαρό προανακριτικό έργο από τις αρχές», καθώς «είναι μία ιδιαίτερη κατάσταση».

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση