ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ με τα νεκρά βρέφη: «Δεν κρύβομαι...»

Νέο ξέσπασμα της 24χρονης Ειρήνης

Ότι «δεν κρύβεται από πουθενά και αν χρειαστεί, θα παρέμβει», δήλωσε η 24χρονη Ειρήνη από την Αμαλιάδα, κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης με τα νεκρά βρέφη.

Η 24χρονη παρενέβη στην εκπομπή «OPEN τώρα» και τόνισε ότι «η αστυνομία γνωρίζει» πού βρίσκεται. «Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι οι Αρχές γνωρίζουν εξαρχής πού είμαι, δεν κρύβομαι από πουθενά και άμα χρειαστεί, θα παρέμβω. Τώρα το τι βγαίνει και λέει ο καθένας, δε με αφορά. Και εγώ μπορώ να βγω και να λέω τα δικά μου» σημείωσε η Ειρήνη Μουρτζούκου.

«Δεν έχω να πω κάτι άλλο!», πρόσθεσε στη συνέχεια ενώ, όταν ρωτήθηκε για την ιστορία με βρέφος που χρονολογείται από το 2016, σημείωσε πως, τότε, ήταν ανήλικη και έμενε με τους γονείς της.

Για τον ξαφνικό θάνατο του μικρού Παναγιώτη, του οποίου οι εξετάσεις έχουν καθυστερήσει, η 24χρονη από την Αμαλιάδα είπε ότι, «υπάρχουν η μητέρα του και η γιαγιά του για να μιλήσουν» και παρέπεμψε στον δικηγόρο της.

«Σε ηλικία 8 ετών είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της» λέει συγγενής της 24χρονης

Συγγενής της Ειρήνης Μουρτζούκου και πρώην σύντροφος γυναίκας που «έφυγε» το παιδί της μίλησαν στο Mega την Κυριακή, για την υπόθεση της Αμαλιάδας.

«Την Ειρήνη την κακομεταχειριζόταν η μητέρα της αλλά και ο πατέρας της. Πολλές φορές έκλεβε. Σε ηλικία 8 ετών είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της. Είχαμε καλέσει και την αστυνομία» λέει συγγενής της.

«Μου έλεγε ότι είναι στη μαμά της, ενώ μίλαγα με τη μαμά της και δεν είχε ιδέα. Βαθιά μέσα μου δεν πιστεύω ότι το έχει κάνει. Ειλικρινά έχω σοκαριστεί. Δεν μου αρέσει καθόλου η στάση της» προσθέτει.

«Πραγματικά δεν ξέρω αν εμπλέκεται η Ειρήνη»

Πρώην σύντροφος γυναίκας που έχασε το παιδί της το 2021 δήλωσε σχετικά με την Ειρήνη Μουρτζούκου: «Θα ακουστούν πολλά κουτσομπολιά, προσπαθούμε να μάθουμε την αίτια θανάτου της μπέμπας. Δεν θα έπρεπε μια μάνα που υποτίθεται έχει χάσει δυο παιδιά να κατηγορεί την Κατερίνα. Πραγματικά, δεν ξέρω αν εμπλέκεται η Ειρήνη, ακούγονται τόσα. Θα δοθούν οι φωτογραφίες που έστελνε η Ειρήνη στη δικηγόρο».

Πηγή: newbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση