ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το στοιχείο «φωτιά» που αποκάλυψε τον Λύτρα

Το ερωτηματολόγιο που έδειξε τον ξυλοδαρμό

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ίδιο τον ποινικολόγο.

Το στοιχείο «φωτιά» που έδειξε στις Αρχές ότι η σύζυγος του Λύτρα είναι θύμα ξυλοδαρμού

Ένα νέο ντοκουμέντο ήρθε χθες στο φως σχετικά με την υπόθεση και συγκεκριμένα ένα έγγραφο κλειδί.

Το έγγραφο που δημοσίευσε το Star είναι αυτό που αποκάλυψε στις Αρχές, ότι ο Απόστολος Λύτρας ήταν εκείνος που προκάλεσε τα τραύματα στη σύζυγό του και δεν «έπεσε από τις σκάλες».

Το έγγραφο που δημοσιοποίησε το Star, είναι το ερωτηματολόγιο που έδωσαν οι αρχές στην 37χρονη δικηγόρο να συμπληρώσει, ενώ εκείνη αρχικά δεν είχε μιλήσει για κακοποίηση στην ΕΛΑΣ, επειδή φοβόταν ότι θα το μάθει ο σύζυγός της και θα αποφύγει τη σύλληψη.

Στις ερωτήσεις που αφορούσαν κακοποίηση, η γυναίκα απάντησε αρνητικά στις 9 από τις 10 ερωτήσεις. Ωστόσο, στην 10η ερώτηση που αφορούσε το panic button, η 37χρονο απάντησε θετικά. «Ναι, το επιθυμώ» έγραψε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κινδυνεύει η σωματική της ασφάλεια.

Όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, ήταν αποφασισμένη από την αρχή να τον καταγγείλει.

Την βοήθησαν οι γιατροί στους οποίους μίλησε αρχικά αλλά και οι μικρές λεπτομέρειες, όπως το ερωτηματολόγιο, με αποτέλεσμα να στείλει τα δικά της «μηνύματα» στις Αρχές, που είχαν αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του γνωστού ποινικολόγου. 

Τα βίντεο ντοκουμέντο

Εντωμεταξύ οι κάμερες κατέγραψαν τις στιγμές που οι αστυνομικοί πήραν μαζί τους τον Απόστολο Λύτρα, αλλά και όταν το ζευγάρι περνούσε νωρίτερα την πύλη του νοσοκομείου.

Η μεταφορά της συζύγου του Λύτρα στο νοσοκομείο

Πηγή: iefimerida / Βίντεο: mega

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση