ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα με ταχύπλοα - Σκάφος εκτοξεύτηκε στον αέρα

Ως εκ θαύματος οι χειριστές δεν έπαθαν το παραμικρό

Ένα τρομακτικό ατύχημα το οποίο ως εκ θαύματος δεν προκάλεσε κάποιον τραυματισμό, σημειώθηκε σε αγώνα με ταχύπλοα σε λίμνη στη Νεβάδα των ΗΠΑ όταν ένα από τα σκάφη κυριολεκτικά πέταξε στον αέρα ενώ είχε αναπτύξει ταχύτητα 320χλμ/ώρα.

Το ατύχημα συνέβη όταν οι χειριστές του ταχύπλοου που είχαν επιλέξει τα παρατσούκλια Τζον Γούειν και Κλιντ Ίστγουντ προσπάθησαν να σπάσουν το ρεκόρ των 331 χλμ./ώρα στον αγώνα Desert Storm Shootout.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το σκάφος τους Skater 388 εκτοξεύτηκε στον αέρα, έκανε αρκετές περιστροφές και τελικά «έσκασε» με τη μύτη μέσα στο νερό. Σε δεύτερο βίντεο μέσα από το σκάφος έχει καταγραφεί πώς έζησαν το ατύχημα οι χειριστές του.

Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη λίμνη έχουν σημειωθεί 11 θανατηφόρα δυστυχήματα σε τέτοιες αγώνες από το 1963, με το φονικότερο να είναι αυτό του 2018 όταν τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με το σκάφος Lickety Split.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση