ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τσακώθηκαν με τον κουμπάρο τους και τον πάτησαν με το αυτοκίνητο

Υπέκυψε στα τραύματά του

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής κάνει το μήνα του μέλιτος ένα νιόπαντρο ζευγάρι από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, που πάτησαν τον κουμπάρο τους με το αυτοκίνητό τους ανήμερα του γάμου τους!

Ο 22χρονος Τζέιμς Σάιρα οδηγούσε ένα SUV με την κατά έναν χρόνο νεότερη σύζυγό του, Σαβάνα Κόλιερ, στη θέση του συνοδηγού όταν έπεσαν με μεγάλη ταχύτητα πάνω στον κουμπάρο τους, Τέρι Τέιλορ τζούνιορ στις 30 Αυγούστου, σύμφωνα με την αστυνομία του Φλιντ στο Μίσγκαν. Ο 29χρονος Τέιλορ διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του.

Σύμφωνα με την αστυνομία είχε προηγηθεί καυγάς των νεόνυμφων με τον κουμπάρο τους μετά το γαμήλιο γλέντι, αλλά δεν αναφέρθηκε τι πυροδότησε τη διαμάχη. Οι αρχές απήγγειλαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εις βάρος του Σάιρα και για συνέργεια στη σύζυγό του. «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Έχω δει άτομα να πατάνε ανθρώπους με τα αυτοκίνητά τους, αλλά όχι τόσο σύντομα μετά από μια γαμήλια τελετή», δήλωσε ο εισαγγελέας Ντέιβιντ Λέιτον.

Το περιστατικό, που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, συνέβη στο δρόμο μπροστά από κατοικία όπου συνεχιζόταν η γιορτή μετά τη γαμήλια τελετή. Οι νεόνυμφοι το έσκασαν και πέρασε ένα 24ωρο μέχρι να παρουσιαστούν στην αστυνομία, πράγμα που «καθιστά πιο δύσκολη τη διαλεύκανση αυτού που συνέβη», όπως είπε ο εισαγγελέας.

Ο κουμπάρος περίμενε να γίνει για τέταρτη φορά πατέρας καθώς η αρραβωνιαστικιά του, Νίκι Ρόμπινσον, ήταν έγκυος. «Προσπαθούμε να του εξασφαλίσουμε την κηδεία που επιθυμούσε και του αξίζει. Ήταν ένας φανταστικός άνθρωπος, που τον αγαπούσαν πολλά άτομα. Ήταν εντελώς απρόσμενο και πολλές ζωές επηρεάζονται από την απώλειά του», σχολίασε η Ρόμπινσον.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση