ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άγρια κόντρα στον αέρα: «Είστε τραγικός» (vid)

Ξέφυγε η συζήτηση σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής

24news team

Έντονη ήταν η συζήτηση μεταξύ του Γεάδη Γεάδη του ΕΛΑΜ και της Ξένιας Κωνσταντίνου του ΔΗΣΥ στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» στο Σίγμα.

Στα πλαίσια συζήτησης για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ είπε ανάμεσα σε άλλα πως δεν υπάρχει λόγος να διδάσκεται αυτό το μάθημα κάθε εβδομάδα από τη στιγμή που υπάρχουν και άλλα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία όπως για παράδειγμα το θέμα των ναρκωτικών.

«Αν θέλουμε να προστατέψουμε τα παιδιά από το να τα βλάψει κάποιος, μπορούμε να αυξήσουμε τις ποινές», πρότεινε, με την κα Κωνσταντίνου να απαντά ότι αυτό έχει ήδη γίνει ενώ παράλληλα διερωτήθηκε: «να αφήσουμε τα παιδιά στην άγνοιά τους;»

Tότε, ξέσπασε μια έντονη συζήτηση μεταξύ των δύο με τον κο Γεάδη να σημειώνει: «Έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις. Ο ΔΗΣΥ θέλει μια Κύπρο ανοικτών συνόρων που θα γεμώσει λαθρομετανάστες», με την κα Κωνσταντίνου να τον διακόπτει και να ξεκινά έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο. «Λέτε ψέματα, είστε τραγικός», είπε η κα Κωνσταντίνου.

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση