ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η είσοδος του Φειδία στην Ευρωβουλή εντυπωσίασε μέχρι και τον Elon Musk

Δείτε την ανάρτηση του ισχυρού άνδρα

24news team

Η πανηγυρική είσοδος του Φειδία Παναγιώτου στην Ευρωβουλή εντυπωσίασε μέχρι και τον Elon Musk ο οποίος με ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα «Χ», έδωσε τα συγχαρητήριά του στον νεαρό Ευρωβουλευτή, αναδημοσιεύοντας βίντεο αφιερωμένο στον Φειδία.

Ο Elon Musk, δεν έμεινε μόνο στα συγχαρητήρια αφού με δεύτερη ανάρτησή του συμφώνησε με βίντεο του Φειδία Παναγιώτου που αφορούσε στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, γράφοντας στη λεζάντα του, «ο Φειδίας έχει δίκιο. Εξαιρετικά σημαντική απόφαση».

Ουσιαστικά, ο Elon Musk, έσπευσε να επιδοκιμάσει τη νέα ανάρτηση του Φειδία Παναγιώτου, στην οποία καλεί τους χρήστες να δηλώσουν αν πρέπει να ψηφίσει υπέρ ή εναντίον της υποψηφιότητας της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν για την προεδρία της Κομισιόν.

Ο Elon Musk χαρακτηρίζει τη θέση του Φειδία Παναγιώτου σωστή και την απόφαση εξαιρετικά σημαντική. Η νέα ανάρτηση συγκέντρωσε ενάμιση εκατομμύριο θεάσεις στην πρώτη μισή ώρα της στην πλατφόρμα «Χ».

Να υπενθυμίσουμε πως, ένα από τα βίντεο του Φειδία που έγιναν viral παγκοσμίως ήταν αυτό με τον δισεκατομμυριούχο. Συγκεκριμένα, ήταν τότε που ο Παναγιώτου περίμενε επί τρεις μήνες έξω από τα γραφεία εταιρείας του Musk με σκοπό να... κερδίσει μια αγκαλιά από τον ίδιο, κάτι που στο τέλος κατάφερε.

Ποιος είναι ο Φειδίας Παναγιώτου που... μάγεψε τους πάντες

Ο Φειδίας, γιος ιερέα, κατάγεται από το Μένοικο και είναι γεννημένος το 2000. Δεν έχει κάποιες σπουδές ή ακαδημαϊκές περγαμηνές. Είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας και όπως δήλωσε πρόσφατα η μητέρα του ήταν το πιο άτακτο από τα παιδιά της.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στο Tik Tok και το Youtube με βίντεο δικής του έμπνευσης γυρίζοντας μάλιστα τον κόσμο και σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, αφού έχει ακόλουθους τόσο από Κύπρο όσο και από άλλες χώρες.

Τον Ιανουάριο του 2024, φορώντας τρεις γραβάτες ο Φειδίας Παναγιώτου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις Ευρωεκλογές. Στην ανακοίνωσή του είπε: «Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως Ευρωβουλευτής για το 2024, σοβαρομιλώ. Είμαι 23 χρονών και ποτέ δεν ψήφισα στη ζωή μου, όταν δεν ασχολούμαστε με τα κοινά και τα πολιτικά, πάντα θα βγαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Ο σκοπός δεν είναι να βγω εγώ, αλλά ο σκοπός είναι να ασχοληθούν περισσότεροι οι νέοι με την πολιτική».

Λίγους μήνες αργότερα, ο Φειδίας είναι πλέον Ευρωβουλευτής αφού 71.330 ψηφοφόροι τον εμπιστεύτηκαν και του έδωσαν το «εισιτήριο» για το Ευρωκοινοβούλιο.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση