ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

O Πλατής συσπειρώνει Οδυσσέα- Ειρήνη- Κουλία- Μυλωνά-Οικολόγους- Αντάρτικο στο ΔΗΚΟ

Αναβιώνει το κίνημα « Μήνυμα ελπίδας» και κατεβαίνει εκλογές- Θεολόγος ο νέος Γ. Ελεγκτής- Έτοιμος να φύγει από το ΔΗΚΟ ο Π. Μυλωνάς

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΘΕΟΛΟΓΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΡΚΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ Ο ΚΡΙΣ-ΝΙΚ

  • Α, ΠΑΝΑΓΙΑ Μου- Βουράτε Γειτόνοι, αναφώνησαν ταυτόχρονα από Νέα Υόρκη – Λευκωσία, ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ και η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, όταν άκουσαν ότι ο στρατηλάτης ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ θα διόριζε τον ΣΤΕΛΙΟ ΠΛΑΤΗ στη θέση του Γενικού Ελεγκτή. Ε, μα γιατί τέτοιος πανικός από τον πρώτο και την δεύτερη τη τάξει στο κράτος, από τον διορισμό του Στελλάρα; Ε, μα οι γνωρίζοντες τον Πλατή, θεωρούν ότι ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ μοιάζει με απόφοιτο του κατηχητικού, μπροστά στο θυελλώδη Στελλάρα. Εξ ου και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, από τούδε και στο εξής για πρακτικούς λόγους ,για συντομογραφία και για να ακούγεται εύηχο και εύχρηστο, του αποδίδουμε το προσωνύμιο ΚΡΙΣ-ΝΙΚ (αντίστοιχη ονομασία είχε και περίπτερο στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία) διόρισε στη θέση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ, αξημέρωτα - ακόμη ο ΒΙΚΤΩΡΑΣ – ΛΕΤΥΜΠΙΩΤΗΣ έπαιρναν το κουρί τους (μονάδα μέτρησης του ύπνου), ΘΕΟΛΟΓΟ, τον ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
  • Προφανώς, πιστεύοντας ότι με τον καλοσυνάτο Αντρέα Π., θα εξορκίσει το κακό, αλλά παραβλέποντας ότι θα ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΕΙ το ΓΕΣΥ, αφού ο νέος Γ. Ελεγκτής ήταν ο Διευθυντής στον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας, από την ημέρα ίδρυσης του ΟΑΥ. Εντάξει ΚΡΙΣ- ΝΙΚ, καταλάβαμε ότι πικκαρίστηκες, όπως λένε και στην Γεροσκήπου, αλλά με ένα σμπάρο μπορεί να καταστρέψεις όλο το ζωικό βασίλειο του Κυπριστάν. Γιατί, χωρίς Ελεγκτή θα μπορούσαμε να ζήσουμε ή ακόμη και με τον Πλατή, αλλά με προβλήματα στο ΓΕΣΥ την βγάζουμε …δεν την βγάζουμε…

ΑΚΡΑΙΦΝΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΠΕΤΗ

  • Ήθελε ο ΚΡΙΣ – ΝΙΚ να μας κάνει την έκπληξη, διορίζοντας ακραιφνή ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟ – μάλλον ΦΟΥΛΛικό- στη θέση του Γενικού Ελεγκτή, προφανώς και για να μας εκδικηθεί όλους,  όσους εξ ημών και υμών τον κατηγορήσαμε /τε, τις προηγούμενες μέρες, ότι ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ και τα φόρτωσε όλα στην ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, η οποία έκανε προσομοίωση- ΠΡΟΒΑ εξουσίας, όπως καταγράψαμε λίγο προτού φύγει ο Πρόεδρος στο πολυήμερο ταξίδι του στις ΗΠΑ, με δυο πολιτικές πράξεις.  Έτσι η ΑνΔη αποσόβησε ΙΛΙΓΓΟΥΣ για την Κυβέρνηση. Α, πα, πα. Τώρα θα χρωστά χάρες ο ΚΡΙΣ- ΝΙΚ στην Αννιτούλα και ως γνωστό, δεν ξεχνάει η Τρουλλιώτισσα, τα χρωστούμενα.

ΣΥΜΠΗΞΗ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ – Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΚΟΥΛΙΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΗ

  • Πάμε και στο προκείμενο . Προ καιρού ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΤΑΙ παρασκηνιακά προσπάθεια για ΣΥΜΠΗΞΗ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ , οι οποίοι θα κατέλθουν στις βουλευτικές εκλογές με ψηφοδέλτιο, βάσει του οποίου προσδοκούν ότι θα ελκύσουν σημαντικό ποσοστό ψήφων και θα πάρουν βουλευτικές έδρες. Για να το πετύχουν χρειάζονται ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΕΣ – ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ λύσεις, όπως αυτή που προέβη ο στρατηλάτης ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ, ο οποίος εξήγγειλε τον διορισμό Πλατή, για να τον επαναφέρει στον ΑΦΡΟ της δημοσιότητας και αφετέρου για να οριοθετήσει την στρατηγική που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΑΡΟΥ Ο ΠΛΑΤΗΣ

  • Σημειώνεται ότι ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΛΑΤΗΣ είναι επικεφαλής του κινήματος ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ- που οριοθετείται ως πλατφόρμα ανεξαρτήτων υποψηφίων και στις Ευρωεκλογές του 2014, πήρε 9907 ψήφους και 3.83%. Εκ τότε η δράση του Στελλάρα συνεχιζόταν ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ με παρεμβάσεις και τοποθετήσεις επί καίριων θεμάτων και άφησε το ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ του με την ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ κατά ΝΙΚΑΡΟΥ για τον τρόπο διακυβέρνησης, ενώ στις Προεδρικές του 2023 τάχθηκε υπέρ του ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Κινείται μάλλον στο χώρο της δεξιάς, από όπου διέφυγε με καταδρομικές επιχειρήσεις από τον κλοιό του ΔΗΣΥ, κινήθηκε προς το ΔΗΚΟ, αλλά προτίμησε την ανεξαρτησία του ο Στελλάρας, αν και τα δεσμά της Δήμητρας του είναι τα μόνα που αποδέχεται …ευχαρίστως.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο Γ. ΕΛΕΓΚΤΗΣ- Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΚΟ

  • Οι πολιτικές συγκυρίες έφεραν μαζί στο ίδιο στρατόπεδο, τόσο τον τέως ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΚΤΗ, αλλά και όσους εκ των βουλευτών έχουν ταχθεί αναφανδόν στο πλευρό του ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ. Αν και ο ίδιος ο Οδυσσής δεν θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, εντούτοις θα συμπαραταχθεί στο κίνημα Πλατή. Θα αποτελεί το ΠΡΟΖΥΜΙ για τις Προεδρικές εκλογές του 2028… Μαζί του σε ένα συνδυασμό ανεξαρτήτων, φαίνεται ότι θα ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ και οι βουλευτές του ΔΗΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ- ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, οι οποίοι κυριολεκτικά ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΝ στο κόμμα τους. Αν και οι Κουλίας- ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ως μέλη του ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΗΚΟ προβληματίζονται ακόμη αν θα πορευτούν με τον Πλατή, ο Μυλωνάς φαίνεται ότι κατέληξε ότι θα προχωρήσει σε πολιτική ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

Η ΑΣΤΕΓΗ ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΛ

  • Ακόμη στους ΠΛΑΤΗδες φαίνεται να καταλήγει και η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, η οποία ΜΕΝΕΙ ΑΣΤΕΓΗ, αφού δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια με το ΑΚΕΛ, από το οποίο ΦΕΥΓΕΙ παίρνοντας μαζί της μετά τον χωρισμό αρκετά περιουσιακά στοιχεία που προέκυψαν μετά τον γάμο με τους κόκκινους και αφιερώνοντας τους το άσμα της παμμέγιστης ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ «ΦΕΥΓΩ» , στο οποίο η αοιδός μεταξύ άλλων ερμηνεύει περιπαθώς «φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια/ αρρωστημένους κι αγρίμια / τώρα φεύγω». Και η πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στο ΑΚΕΛ και παγκύπρια (16 συν χιλιάδες ψήφους) Ρένα Χ. , όπως διατεινόταν και στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου θα την ψάχνει η ηγεσία του ΑΚΕΛ, και αίφνης θα την βρει μπροστά της… Αμάν τα χάπια μου τα Χαραλαμπίδικα.

ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ- ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ

  • ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ με τον Πλατή, προς κάλυψη των πολιτικών κενών τους και καθαρά για ΥΠΑΡΞΙΑΚΟΥΣ λόγους, αναμένεται να πραγματοποιήσουν και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, αφού σε διαφορετική περίπτωση ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ να μείνουν εκτός Κοινοβουλίου, με όλα τα αρνητικά συνεπακόλουθα (όπως λένε και οι Περδίκηδες no parliament- no money. Ουάου οι Παλαίχωροι- Πολιθκιάτες με τις αγγλικούρες). Σε μια τέτοια περίπτωση θα εμβολιάσουν το Κίνημα Πλατή με υποψηφίους όπως ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗΣ που θα προσδώσει δυναμική στο ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ- ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.
  • Πάντως ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ περί οικονομικού που επικρέμεται πάνω από κάθε προσπάθεια για δημιουργία σχηματισμού που θα διεκδικήσει βουλευτικές εκλογές δεν απασχολεί στην προκειμένη αφού είναι γνωστή η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ του Στέλιου Πλατή, ο οποίος φαίνεται ότι θα αναλάβει το μεγαλύτερο μερίδιο του οικονομικού βάρους του εγχειρήματος.

 ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΚΟ – Ο ΠΡΙΓΚΙΨ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ- ΟΥΓΚΑΝΤΗΚΟ (ΔΗΚΟ Ουγάνδας)

  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ε, να και ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ επανεμφανίστηκε. Καλά ρε απαιτητικοί άνθρωποι τι θέλατε να κάνει ο γαλαζοαίματος; Δεν προέχει η τακτοποίηση τη θυγατέρας του για τις σπουδές στο ΜΠΡΙΣΤΟΛ και αργότερα η επέτειος του γάμου με την χαριεστάτη ΓΙΩΤΑ του; Ποιος είπε στους δικαστές να αποφασίσουν περί του ΟΔΥΣΣΕΑ αυτή την περίοδο που ήταν γεμάτη για τον ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ; Χάθηκαν άλλες ημερομηνίες; Ε, τώρα που επέστρεψε δηλαδή τι έγινε στο ΔΗΚΟ; Το μόνο που κάνει ο Πρίγκιψ είναι να παρουσιάζεται σαν ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ του ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ.
  • Ε, μα πως διαφορετικά να χαρακτηρισθεί η ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ που επιχειρούσε ο βουλευτής του κόμματος ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ με την δημιουργία θεσμικής αναταραχής και τον διορισμό Γ. ΕΛΕΓΚΤΗ; Καλά είστε ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ή απλώς περνάτε έξω από το Προεδρικό και αν δείτε φως μπαίνετε; Ο ΘΕΑΤΗΣ Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, παρακολουθούσε τον Κουλία να ΟΡΓΙΑΖΕΙ, τον ΜΥΛΩΝΑ να ωρύεται και αυτός τον χαβά του. Ρε σεις ΔΗΚΟικοί, κατά τον πράκτορα της ΞΥΠ, ο οποίος κάνει έρωτα με τους ανέμους (στο χωριό μας το λένε με συντομογραφία, αλλά άστε για άλλη φορά) ούτε το ΟΥΓΚΑΝΤΗΚΟ (αντίστοιχο κόμμα με το ΔΗΚΟ στην Ουγκάντα) δεν έχει τέτοια εικόνα. Τελικά τα συγκυβερνώντα κόμματα (θυμηθείτε την ΕΔΕΚ που τελευταία στιγμή ανακάλυψε ότι το ΑΚΕΛ διοργάνωσε την εκδήλωση έξω από το Προεδρικό) εξυπηρετούν δια ΚΩΜΩΔΙΩΝ την ψυχαγωγία του λαού. Και ο ΚΡΙΣ- ΝΙΚ χειροκροτεί τα κατορθώματα του.

ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΩΝ ΣΑΒΒΙΔΗ- ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ

  • ΥΓ: Κι επειδή η ΘΟΛΟΥΡΑ που επικρατεί στην δημόσια σφαίρα και τα χρωματιστά γυαλιά δεν αφήνουν να διατυπωθούν κάποια γεγονότα, υπό τον φόβο χαρακτηρισμού, εμείς θα το πράξουμε ως οφείλουμε στην σφαιρική ενημέρωση. Είτε διαφωνεί ή εχθρεύεται ή μισεί ή όποιο άλλο συναίσθημα τον διακατέχει για τα εν λόγω πρόσωπα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ και ο ΒΟΗΘΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, πήραν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΙΣΚΟ με την προσφυγή τους στο δικαστήριο. ΤΖΟΓΑΡΑΝ, αφού σε αντίθετη απόφαση ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, θα ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΝ αυτοί σε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ και όλα σήμερα θα ήταν διαφορετικά.
  • ΥΓ: Ακόμη θα πρέπει να σημειώσουμε την ΝΙΚΗ των δικηγόρων του Γ. Εισαγγελέα στην ιστορικότερη δικαστική μάχη της σύγχρονης εποχής, ήτοι τους ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΛΛΗ- ΛΕΑΝΤΡΟ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ (θα έσκασε το γνωστό του υπομειδίαμα από ψηλά ο ΛΟΥΚΗΣ Π.), - ΠΑΝΤΕΛΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ- ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΛΙΑΝΤΗ. Συνάμα να επισημάνουμε την ΗΤΤΑ των ΤΖΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ- ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΛΗΡΙΔΗ. Θα μου πείτε δεν κρίνεται κάποιος από ένα αποτέλεσμα. Ναι, αλλά όταν σκοράρεις σε τελικό Τσάμπιονς Ληγκ και κατακτάς το τρόπαιο γράφεσαι στην ιστορία . Αν χάσεις… όλοι ψάχνουν τα λάθη σου…
  • ΥΓ: ΦΩΝΑΚΛΟΥ εξελίσσεται η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ, Πρόεδρος της Επ. Οικονομικών αφού επιθυμεί να ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ το θέμα των πολλαπλών συντάξεων, ώστε να καταγραφεί στα θετικά της και βεβαίως να μπει στο παλμαρέ των επιτυχιών της. Άντε και στην ΠΡΟΕΔΡΙΑ του ΔΗΚΟ (αμάν τι μας ρίχνουν από τα περβόλια του παλατιού ντε λα Στρακκέ;). Καλά όταν ο Πρίγκιψ ΑΝΕΛΘΕΙ στην Προεδρία της Βουλής. Εσπευσμένα διασωλήνωση…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση