ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οδυσσείς με Χρ. Κληρίδη - Κ. Ευσταθίου στις εκλογές - Αννίτα - Στέφανος - Νικόλας μαζί στην Κίνα

Προετοιμάζεται για κάθοδο στις εκλογές ο δικηγόρος του Γ. Ελεγκτή - Θα διαμοιράσουν την εξουσία βάσει του Κινέζικου πολιτισμού οι 3 Αρχηγοί;

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΠΑΥΣΗΣ ΤΕΩΣ Γ. ΕΛΕΓΚΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΡΗΓΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΔΥΣΣΕΙΣ

  • Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου για παύση του τέως Γενικού Ελεγκτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, προκάλεσε – όπως και κάθε γεγονός τέτοιας εμβέλειας και επίδρασης - τις ανάλογες αλλαγές στην Κυπριακή κοινωνία και στον πολιτικό χάρτη της χώρας. Συνταράχθηκαν τα ΘΕΜΕΛΙΑ του κράτους και αναταράχθηκε η πολιτική σκηνή και όπως διαφαίνεται από την ΕΚΡΗΞΗ που προκάλεσε η απόφαση του Δικαστηρίου, θα εκκολαφθούν νέες πολιτικές καταστάσεις και άλλες τόσες παρενέργειες που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Αν δε θελήσουμε να οριοθετήσουμε την νέα τάξη πραγμάτων, να αναφέρουμε ότι το επόμενο διάστημα θα παρουσιαστούν ή και θα επανεμφανιστούν ή θα αλλάξουν κομματικό μανδύα, αρκετοί στην πολιτική σκηνή σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΔΥΣΣΕΙΣ, ήτοι εκφραστές της κουλτούρας, του έργου και της δράσης του τέως Γ. ελεγκτή.

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ…

  • Προφανέστατα, στην εν λόγω κατηγορία μπορεί να καταταχθεί μια παλιά ΚΑΡΑΒΑΝΑ της πολιτικής ζωής του τόπου, όπως είναι ο δικηγόρος του ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ο οποίος σήκωσε και το μεγαλύτερο βάρος της υπεράσπισης του στο Ανώτατο δικαστήριο, ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ. Μπορεί να υπέστη ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΗΤΤΑ ο Κληρίδης, αλλά φαίνεται ότι κέρδισε αρκετούς από τους Οδυσσείς, αφού στην Οδύσσεια του τέως Γ.Ε ήταν συνοδοιπόρος και χωρίς μάλιστα να αμειφθεί, κάτι που αποκάλεσε και σημείο αναφοράς - τριβής από τους δικηγόρους του Γενικού Εισαγγελέα στην δικαστική διαδικασία.

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΕΝ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ

  • Λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες της ΞΥΠ ο Χρήστος Κληρίδης επεξεργάζεται φόρμουλα βάσει της οποίας θα συνταχθούν μαζί του αρκετοί εκ των υποστηρικτών του Οδυσσέα και κυρίως άνθρωποι που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος μαζί του σε σχέση με την λύση του Κυπριακού. Αν και ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ τηρεί αποστάσεις, αφού δεν επιθυμεί να ΤΣΑΛΑΚΩΘΕΙ με κομματικά παίγνια, ίντριγκες και ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ, εντούτοις υιοθετεί τις ενέργειες του δικηγόρου και φίλου του και θα τον υποβοηθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.
  • Πέραν από το σύνθημα περί αγώνα για ΠΑΤΑΞΗ της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ (ως γνήσιοι ΟΔΥΣΣΕΙΣ θεωρούν το μεγαλύτερο τους ατού και όπλο), όσοι στοιχηθούν γύρω από τον Χρ. Κληρ θα πρέπει να είναι – αν μπορούμε πλέον να το οριοθετησουμε - επισημάνουμε λόγω του θανάτου της εν λόγω λύσης - σαν ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ. Έχοντας το ίδιο αφήγημα ο Κληρίδης θα βγει μπροστά και ως ενεργός πολιτευτής που πέρασε από διάφορα κόμματα, όπως βουλευτής ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ (2001-2006) του τεράστιου φίλου μας ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥ, αργότερα μεταπήδησε στο ΕΥΡΩΚΟ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΛΛΟΥΡΗ και μετά την διάλυση του εν λόγω κόμματος έκανε πέρασμα και από τον ΔΗΣΥ, όπου ήταν και υποψήφιος βουλευτής το 2011, ενώ διετέλεσε για αρκετά χρόνια Πρόεδρος του Παγκύπριου δικηγορικού συλλόγου.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

  • Πάντως οι πληροφορίες του ΟΧΙά πράκτορα της ΞΥΠ επιμένουν ότι ο Κληρίδης κατάφερε να εξασφαλίσει το πρώτο μεγάλο ΝΑΙ, αφού φαίνεται ότι ο ανεξάρτητος σοσιαλιστής βουλευτής (ηγετικό στέλεχος της ΕΔΕΚ που διαγράφηκε από τον Σιζόπουλο) ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ να συμπορεύεται με την πρόθεση του δικηγόρου του Οδυσσή και έτσι να είναι υποψήφιος στο κίνημα του στις βουλευτικές εκλογές του 2026. Ε, βέβαια τι θα κάνουν τα πολιτικά όντα όταν συμπτύσσουν συνεργασίες; Να τραγουδούν ή να παίζουν πιλόττα; Θα κατέβουν στην κορυφαία πράξη της Δημοκρατίας, ήτοι τις εκλογές για να διεκδικήσουν την ψήφο του λαού…
  • Ο Κ. Ευσταθίου με ΙΣΧΥΡΟ ΕΡΕΙΣΜΑ στην Λευκωσία, ευελπιστούν οι Οδυσσείς ότι θα αποτελέσει ΚΡΑΧΤΗ και για άλλους βουλευτές – πολιτευτές με τις ίδιες θέσεις και απόψεις και θα στοιχηθούν μαζί τους. Σίγουρα, όπως μας πληροφορεί ο ΟΧΙάς πράκτορας της ΞΥΠ δεν αποκλείεται να ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΝ μαζί με τους Οδυσσείς και άλλοι βουλευτές, που βρίσκονται σε στάση αναμονής για τις θέσεις και προθέσεις των κομμάτων τους. Ακόμη προσωπικότητες του ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ του παραλίγο, ελέω στρατηλάτη Κουλία, ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ, ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΛΑΤΗ, δεν αποκλείεται να βρίσκονται με τους ΟΧΙάδες.
  • Οι ενδείξεις είναι αισιόδοξες αφού ενδιαφέρον για το νέο σχήμα επιδεικνύουν βουλευτές του ΔΗΚΟ - ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ και ΕΔΕΚ, όπως και στελέχη όλων των κομμάτων. Μάλιστα όταν ακουστούν οι μεταγραφές- ιδιαίτερα σημαινόντων βουλευτών, θα προκαλέσουν ΘΟΡΥΒΟ και θα είναι άκρως ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΕΣ…Καλά, επειδή διαβάζουμε τις επιθυμίες - σκέψεις των αναγνωστών μας, οι οποίοι ΑΔΗΜΟΝΟΥΝ να τους αναφέρουμε αν μαζί με όλους αυτούς ΤΑΧΘΕΙ και η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ δεν θα τους ικανοποιήσουμε επαρκώς. Εξάλλου μέχρι και ο μέγιστος των κορυφαίων ΦΡΟΥΝΤ, μας άφησε ως παρακαταθήκη ότι δεν κατάφερε να αποκωδικοποιήσει τον γυναικείο εγκέφαλο και θέλετε να σας καταγράψουμε τις ενέργειες του συγκεκριμένου (εγκεφάλου), της Ρένας μας; Α, πα, πα. Προτιμούμε χάπια Χαραλαμπίδικα…

ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΝΝΙΤΑ- ΝΙΚΟΛΑΣ- ΣΤΕΦΑΝΟΥ

  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν προ καιρού καταγράψαμε ότι τον Οκτώβριο θα βρίσκονται επί μια βδομάδα στην Κίνα οι 3 Αρχηγοί κομμάτων και εκεί με την ησυχία τους στα πολυτελή λόμπι των ξενοδοχείων των σχιστομάτηδων, θα ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ την ΕΞΟΥΣΙΑ, είχαμε αντιδράσεις από πράκτορες της ΞΥΠ, όπως τον ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ που δεν θεωρεί ότι διαθέτουν οι εν λόγω ηγέτες μας τέτοια ΕΜΒΕΛΕΙΑ χάραξης στρατηγικής και συνάμα ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ωστόσο, οι πράκτορες της ΞΥΠ επιμένουν ότι στο εν λόγω ταξίδι, ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ (εκπροσωπεί το ΔΗΣΥ, αφού η Τρουλλιώτισσα είναι Πρόεδρος της Βουλής) θα επιχειρήσουν να ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΝ τις προθέσεις- επιθυμίες και προσανατολισμούς ο καθένας των πολιτικών του αντιπάλων.

Η ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ

  • Την ερχόμενη Δευτέρα και επί μια βδομάδα θα βρίσκονται στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας (βλέπε να μαθαίνεις ΣτεφΣτεφ, πως λειτουργούν οι ορίτζιναλ κουμουνιστές και όχι οι ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ του Κυπριστάν) εκεί όπου θα απολαύσουν τα θέλγητρα και τις επιδαψιλεύσεις των τελευταίων πραγματικών κομμουνιστών και θα πάρουν μια γεύση, ενός είδους δικτατορία που επικρατεί στην αχανή αυτή χώρα. Προφανώς και θα νοιώσουν την ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ τους ως ηγέτες αφού το Κυπριστάν ισοδυναμεί με μια γειτονιά του Πεκίνου, σε μια χώρα όπου αριθμεί 1.409. 670.000 (αν δεν το πιάσατε ενάμιση τρισεκατομμύριο) .

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

  • Τέλος πάντων, σε κάποιους κάνουν καλό τέτοια ταξίδια, αλλά σε ανεπίδεκτους μαθήσεως, μάλλον προκαλούν περαιτέρω ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΙΣΜΟ. Εκεί λοιπόν χωρίς εντάσεις και μακριά από τα ΦΩΤΑ της δημοσιότητας, θα μοιράσουν την ΤΡΑΠΟΥΛΑ ( τώρα αν θα παίξουν μόνο κανένα κουμκανάκι είναι άλλη υπόθεση) των εξουσιών στο Κυπριστάν. Ιδιαίτερα ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ που επιθυμεί ΔΙΑΚΑΩΣ να γίνει Πρόεδρος της Βουλής θα πλευρίσει τους δυο ηγέτες για να εξασφαλίσει την στήριξη τους. Φυσικά κι αυτοί , όπως και όλα στην ζωή και δη στην πολιτική, θα ζητήσουν ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ.

Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΝΝΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ

  • Ο καθένας για στήριξη του δικού του υποψηφίου στις Προεδρικές εκλογές του 2028. Η μεν Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, φυσικά για τον εαυτό της γιατί θα είναι ΕΠΩΔΥΝΟ να επιστρέψει μετά από τα μεγαλεία στην έδρα της δασκάλας (όσο κι αν βαυκαλίζεται περί του αντιθέτου…) ο δε Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ περί του υποψηφίου που θα στηρίξει. Εξάλλου, τόσα χρόνια μακριά από την εξουσία ΑΡΑΧΝΙΑΣΑΝ οι αριστεροί του Κυπριστάν. Όπως και να συμβαίνει πέραν των ταξιδιών τα παιδιά θα απολαύσουν την φιλοξενία των Κινέζων που είναι παροιμιώδης και ότι ήθελε προκύψει. Γιατί όμως δεν θα πάρουν και τους άλλους αρχηγούς των κομμάτων; Ε, μα έτσι ήθελαν, να τα πουν με την ησυχία τους… Ξεχάσαμε να σας αναφέρουμε ότι στην αποστολή θα μετέχει και ο Υπουργός Εξωτερικών της ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του στρατηλάτη Κουλία, υπό την ιδιότητα του ως δημοσιογράφος, ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΠΑΡΗΣ του ΡΙΚ…Τα χάπια μου τα ΚΟΥλικά…

ΤΑΣΟΥΛικοί και αντιΤΑΣΟΥΛΙικοί ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ 

  • ΥΓ: Πάντως στο ταξίδι την αντιπροσωπεία θα συνοδεύουν υπηρεσιακοί της Βουλής και όχι η Γενική Διευθύντρια ΤΑΣΟΥΛΑ ΙΕΡΩΝΥΜΙΔΟΥ ως είθισται σε τέτοιου είδους επισκέψεις. Επ’ ευκαιρία να σημειώσουμε ότι η Βουλή διαμοιράστηκε σε ΤΑΣΟΥΛΙκούς και αντιΤΑΣΟΥΛικούς, ήτοι σ’ αυτούς που θεωρούν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ την παραμονή της στο Ναό της Δημοκρατίας ως πρωθιέρεια για άλλους έξη μήνες και άλλοι που της εύχονται ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ και ΣΥΝΤΑΞΗ τον Δεκέμβριο που κανονικά αφυπηρετεί αν δεν της παραχωρηθεί εξάμηνη παράταση... ΧΑΜΟΣ σας λέμε… Επηρεάστηκαν από τη συναναστροφή τους με τους πολιτικούς οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου.  
  • ΥΓ: Θα πάνε για σουβλάκια στο ΦΑΡΟ Ακροπόλεως οι Συναγερμικοί στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης της Αννίτας Δ. Εκεί όπου θα παρευρίσκονται και αρκετοί δελφίνοι που προαλείφονται για βουλευτικές έδρες. Αν δεν το αισθανθήκατε άρχισε ο προεκλογικός αγώνας και όσοι σας πλησιάζουν με χαμόγελο δεν είναι γιατί ομορφύνατε αλλά γιατί θέλουν ψηφουλάκια…
  • ΥΓ: Τι λέμε τώρα θα διερωτάστε. Εδώ δίπλα μας ο κόσμος καίγεται και εμείς χτενιζόμαστε – όχι εμείς οι διαφανοκέφαλοι- θα φωνάξετε. Τι να κάνουμε αφού στο μυαλό έχουμε πάντα το άσμα που αφιερώνουμε σε όλους- καλλίπυγους και άλλους και τους στίχους που άδει η τιτανοτεράστια ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ( καλά κάνετε συγκρίσεις με Φουρέιρες- Σάττι ;) όπως «μια ζωή την έχουμε/ κι αν δεν την γλεντήσουμε/ τι θα καταλάβουμε/ τι θα καζαντίσουμε/ μες το ψεύτικο ντουνιά/ παίξτε μου διπλοπενιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση