ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Χριστιάνα Ε. - Μυλωνάς Π. έτοιμοι για την Προεδρία, αλλά ο Πρίγκιψ στον θρόνο του

Ανανέωση εντολή ζητεί ο Κάρογιαν - Εσωστρέφεια και καυγάδες και φυγή από την Κυβέρνηση

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ

• Μεσοβέζικες λύσεις, ήξεις αφήξεις, φληναφήματα και κουβέντες του καφενέ και τελικά παραμένει ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ στην Προεδρία του ΔΗΚΟ ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Η μοναδική παραχώρηση που θα κάνει ο Πρίγκιψ Νικόλαος ντε λα Στρακκέ, θα είναι η σύγκληση ενός Πολιτικού-Καταστατικού Συνεδρίου, εκεί όπου θα ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ομαδικώς οι ΔΗΚΟικοί, θα επιχειρηθεί να παρουσιαστεί ότι το κόμμα ΑΛΛΑΖΕΙ βασικές προσεγγίσεις και θα πορευτεί στις βουλευτικές εκλογές του 2026 με την αίσθηση (α, μπα μάλλον ψευδαίσθηση - χίμαιρα - ουτοπία) ότι θα ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ και θα ανακαταλάβει την Τρίτη θέση στον πίνακα κατάταξης των κομμάτων. Ου τώρα που πήραν στασίδι οι ΕΛΑΜίτες ποιος τους κουνάει από την Τρίτη θέση, που τους δίνει με ανάλογο ποσοστό στην αναμέτρηση του 2026 μεγάλο αριθμό βουλευτών και τους καθιστά ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ, όπως τους αποδίδει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ της εκλογής ΟΛΩΝ των υψηλόβαθμων πολιτειακών αξιωματούχων (Πρόεδρος Δημοκρατίας - Βουλής)…

• Επανερχόμενοι στο ΔΗΚΟ να αναφέρουμε ότι ο πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος και κυβερνητικός, όπως είναι το προφίλ των ψηφοφόρων του κόμματος, μετέφερε πληροφορίες περί ΟΡΓΙΟΥ επαφών και συναντήσεων, βολιδοσκοπήσεων, που στόχευαν στην ΕΥΘΕΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ του Προέδρου του κόμματος, στον οποίο καταλογίζουν αυτοκρατορικές τάσεις, βάσει των οποίων οι αποφάσεις παίρνονται από το κονκλάβιο και δεν ενημερώνονται και ούτε συμμετέχουν στην διαμόρφωση τους, οι εκλεγμένοι και άλλοι αξιωματούχοι του κόμματος. Βλέπουμε τον Πρίγκιπα, διατύπωνε δημόσια βουλευτής του κόμματος, μόνο σε φωτογραφίες από ΧΛΙΔΑΤΕΣ συνάξεις της ελίτ και άλλου τέτοιου είδους αππωμάρες… Εν ολίγοις το ΔΗΚΟ έχασε τον προσανατολισμό του και τον ρόλο του, εξ ου και το άσχημο αποτέλεσμα στην κάλπη. Πάντως την πίκρα του για το αποτέλεσμα την έδειξε ο ΝΙΚΟΛΑΣ με την παρουσία του στο Παρίσι όπου έπνιξε τον πόνο του στον ΧΛΙΔΑΤΟ γάμο του ημέτερου του (στοίχισε κατά ορισμένους κοντά στο μισό εκατομμύριο Ευρώ!!!), εκπροσώπου τύπου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΑ. Φτώχεια άτιμη.

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ Ε. - Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΣΒΗΤΕΙ ΕΥΘΕΩΣ

• Στον κυκεώνα των συζητήσεων προβλήθηκε με έντονο τρόπο από αρκετούς ΔΗΚΟικούς πρώτης γραμμής, αλλά και κατώτερα στελέχη, ότι επιτέλους ο Πρίγκιπας πρέπει να παραδώσει την σκυτάλη ώστε να επέλθει η αλλαγή, με αντάλλαγμα το κόμμα να στήσει συμμαχίες να τον αναδείξει σε πρώτο στάδιο Πρόεδρο της Βουλής και αργότερα Κύριος και Χριστοδουλίδης οίδε - (γνωρίζει - δεν αναφέρουμε το ΑΚΕΛ γιατί αυτοί πρέπει να βρουν τον κατάλληλο δεξιό επιχειρηματία). Έτσι στο ΚΑΔΡΟ των υποψηφίων προβαλλόταν η Αναπληρωτής Πρόεδρος ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ, η οποία είναι έτοιμη από καιρό, όπως διαλαλούν και οι συνοδοιπόροι της, όπως ο Γενικός Γραμματέας ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ και άλλα στελέχη του κόμματος. Ωστόσο, οι ΧΡΙΣΤΙΑΝικοί, όπως και όλοι οι ΔΗΚΟικοί έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την ΑΤΟΛΜΙΑ και το σύνθημα «σιωπάτε να περάσουμε», είναι το μότο ζωής τους. Οπόταν η Χριστιάνα Ε, και οι οπαδοί της, ας περιοριστούν στις επαναστατικές συζητήσεις σε καφετέριες, αφού στην σημερινή συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου δεν θα ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να ζητήσουν από τον Πρίγκιπα να παραιτηθεί του αξιώματος και να προκηρύξει παγκύπριο εκλογικό συνέδριο. Ας περιμένουν τις συγκυρίες, το κέφι του ΑΚΕΛ αν θα τους υποδείξει και καλή είναι και η θέση του δεύτερου τη τάξει…

ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΗΚΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΥΛΩΝΑ - Ο ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

• Ακόμη στο τραπέζι της άλλης ομάδας (είπαμε προ καιρού ότι το ΔΗΚΟ είναι ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΟ) του επονομαζόμενου ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΗΚΟ (ΜΥΛΩΝΑΣ - ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ), έγιναν σκέψεις όπως ο βουλευτής Λεμεσού ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ σηκώσει την σημαία της επανάστασης και διεκδικήσει την Προεδρία του κόμματος. Αν και το εν λόγω σενάριο δεν απομακρύνθηκε παντελώς, εντούτοις υπάρχουν παράμετροι που εξετάζονται από τους σκληροτράχηλους του ΔΗΚΟ. Πάντως, ΑΥΣΤΗΡΗ κριτική οι σκληροί του ΔΗΚΟ θα κάνουν στον Πρίγκιπα για τα λάθη, τις παραλείψεις και τις διολισθήσεις του - ακόμη και στο Κυπριακό - ενώ ο βουλευτής Λάρνακας ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ θα θέσει θέμα επανεξέτασης της συμμετοχής του κόμματος στην Κυβέρνηση. Αμάν τα χάπια μου τα σκληρά, που δύσκολα μπορεί να τα μασήσεις και να καταπιείς ακόμη και αν διαθέτεις Πριγκιπική σιαγόνα-λάρυγγα…

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ

• Σε μια άλλη παράμετρο του παρασκηνίου (είπαμε θα τα πούμε όλα να μαθαίνετε) προβλήθηκε και σενάριο περί προκήρυξης συνεδρίου, παραίτησης ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και ανάθεσης σε μεταβατικό Πρόεδρο να οδηγήσει το κόμμα σε εκλογές για νέα ηγεσία. Στην προκειμένη στελέχη του ΔΗΚΟ, πρότειναν να παίξει τον εν λόγω ρόλο ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ. Ο οποίος Λεωνίδου θεωρεί ότι διαθέτει προσβάσεις σε όλες τις εσωκομματικές ομάδες και θα επιφέρει την πολυπόθητη ενότητα και την ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ των κομματιών, μέχρι ανάδειξη νέου Προέδρου. Εξάλλου σ’ αυτές τις εκλογές οι ΛΕΩΝΙΔΙκοί βροντοφωνάζουν ότι κέρδισαν, αφού εκεί όπου υποστήριζαν ημέτερα στελέχη, όπως στην Λεμεσό πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης των ΔΗΚΟικών εξελέγησαν, ως μεν δημοτικός σύμβουλος ο υιός ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ, ενώ ως σχολικός έφορος ο πρώην Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ.

• Για να καταλήξουμε με το ΔΗΚΟ να αναφέρουμε ότι η τελική κατάληξη θα είναι να φωνάξουν όλοι και τελικά να παραμείνει ο Πρίγκιψ στον θρόνο μέχρι το 2026, που αν τα καταφέρει και εκλεγεί Πρόεδρος της Βουλής θα παραιτηθεί. Ακόμη ο Πρίγκιπας έχει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου του και την Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά μέχρι τότε θα δούμε πολλά σενάρια από το σίριαλ «ραδιουργίες στο παλάτι»

ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ - ΤΣΙΓΚΗΣ - ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΤΣΡΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πάμε και στο γενόσημο του ΔΗΚΟ, την Δημοκρατική Παράταξη - Συνεργασία, εκεί όπου αίφνης παρουσιάστηκε ΣΧΙΣΜΑ και εσωστρέφεια, κυρίως λόγω του εκλογικού αποτελέσματος και της ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ που δέχθηκε το κόμμα. Ο πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος και κάουρας, ίνα συμπίπτει με την παραγωγή-δύναμη-εύρος της ΔΗΠΑ, και να παραπέμπει στην λαϊκή θυμοσοφία «πόσος εν ο κάουρας τζιαι πόσο το ζουμί του» μας ενημερώνει ότι ο Πρόεδρος ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ πέρασε τις χειρότερες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ μέρες της ζωής του αυτό το διάστημα και ήταν ιδιαίτερα στενοχωρημένος. Όμως ΜΑΖΕΨΕ τα ΚΟΜΜΑΤΙΑ του (μάνα μου δεν ταιριάζει στο αρφούι μου και μια τέτοιου είδους ποιητική προσέγγιση;) και παρουσιάζεται έτοιμος να επανέλθει ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ.

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΟΓΙΑΝ

• Στις πιέσεις και τα μουρμουρητά , κυρίως από πλευράς της Συνεργασίας (ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΓΚΗΣ) για προκήρυξη εκλογικού συνεδρίου, ο Κάρογιαν σκέφτεται ακόμη και την παραπομπή σε συνέδριο για ΑΝΑΝΕΩΣΗ της ΕΝΤΟΛΗΣ από την βάση του κόμματος, μέσω ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ και πρόωρων εσωκομματικών εκλογών. Αν και δεν διαφαίνεται ότι υπάρχουν ΔΕΛΦΙΝΟΙ που προαλείφονται για την ΑΡΧΗΓΙΑ, εντούτοις οι εσωκομματικές έριδες ωθούν προς ριζοσπαστικές λύσεις. Προφανώς οι της συνεργασίας Τρυφωνίδης-Τσίγκης θα ζητήσουν ανυπερθέτως η ΔΗΠΑ να αποχωρήσει πάραυτα από την Κυβέρνηση, αφού ΘΕΩΡΟΎΝ ότι μόνο ζημιά υφίστανται από την παραμονή τους σ’ αυτή. Φυσικά οι ΔΗΠΑτζήδες πρέπει να σκεφτούν ότι θα τους αποκοπεί το αγαπημένο του ελιξίριο - σπορ, ήτοι το ΡΟΥΣΦΕΤΙ… Φαίνεται δε ότι η στάση ΣΥΜΠΟΛΙΤΟ-ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ του κόμματος θόλωσε τα νερά και τα μυαλά των ψηφοφόρων… Ακόμη η ΠΛΑΔΑΡΗ έως ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ συμμετοχή πρωτοκλασάτων στελεχών στην προεκλογική εκστρατεία έπαιξε τον δική της σημαντικό ρόλο.

• Προφανώς βάσει των πρώτων αναλύσεων της ΔΗΠΑ διαπιστώνεται ότι η δύναμη του κόμματος δεν είναι το 2.2% , απλώς έγιναν τραγικά λάθη με την αργοπορία στην ετοιμασία του ευρωψηφοδελτίου, η προεκλογική εκστρατεία όπου το κόμμα παρασύρθηκε σε επικίνδυνες ατραπούς σε ατζέντα, όπως της στήριξης ΛΟΑΤΚΙ (η παρουσία υποψηφίων στην πορεία περηφάνιας ήταν χαρακτηριστική) που δεν συνάδουν με τον χώρο του κέντρου που εκπροσωπούν και αποτελεί κυρίως από συντηρητικούς ανθρώπους. ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ λοιπόν θα επέλθει ταχύτατα προς ανάκαμψη του κόμματος και των βουλευτικών εκλογών 26.

Ο ΚΑΛΟΣ - ΚΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟ ΑΧΘΟΣ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

• ΥΓ: Η λύση του κουίζ για τον ΦΕΙΔΙΑ της δημοσιογραφίας και το εκκολαπτόμενο αστέρι της πολιτικής ακούει στο όνομα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΟΥΡΚΟΥΝΗΣ, που αν και ανεξάρτητος σάρωσε τα κόμματα και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, που παρακαλώ. Στους ΤΡΟΥΛΛΟΥΣ το χωριό της ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ και άλλων πολιτικών πρώτης γραμμής. Ττόμη ζούμε στην Βουλή για να σε δούμε… όχι μόνο για να καλύπτεις κοινοβουλευτικές επιτροπές.

• ΥΓ: Πάρτι θα κάνει στο σκάφος του ο Υπουργός Εσωτερικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ μετά την παράδοση στον ΝΙΚΟΛΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ (θα πετύχει το παιδί γιατί είναι προσγειωμένο, καταρτισμένο και προσηλωμένο στα ιδανικά του Έθνους) του Υφυπουργείου Μετανάστευσης. Ο οποίος στενομάκρουλος Ιωάννου από σούπερ υπουργός όπως τον έλεγαν άπαντες ΑΚΕΛ-ΒΟΛΤ-ΠΟΛΙΤΗΣ-ΧΑΡΑΥΓΗ την επομένη έγινε μέτριος, απάνθρωπος γιατί ΕΚΛΕΙΣΕ την δίοδο μεταφοράς μεταναστών από την περιοχή Αγλαντζιάς και τα έβαλε και με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. Μετά ψάχνει ο ΣτεφΣτεφ, η Ατταλίδου και οι άλλοι γιατί τους απαξιώνουν οι πολίτες Γιατί απλώς είναι αλλού γι’ αλλού και δεν αφουγκράζονται τους ψηφοφόρους και τις ανάγκες τους. Ναι ρε να τους βρίσουν τους ΟΗΕδες αν αποτελούν ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ του μεταναστευτικού. Τελικά όμως ο ΙΩΑΝΝΟΥ θα ήταν πετυχημένος ή αποτυχημένος κατά τους αυτόκλητους ανθρωπιστές και δήθεν ευαισθητούληδες;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X