ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Ελέγχει δημόσιο με 6 νέα πρόσωπα

Χρυσός χορηγός των κομμάτων ο Φειδίας- Ισοβίτες στήνουν εγκλήματα στις εξόδους από φυλακές

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ – ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΙ Γ. Δ

  • Το προσωνύμιο που τους αποδώσαμε ως οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ των Υπουργείων και εν γένει της κρατικής μηχανής, αντικατοπτρίζει την δράση των Γενικών Διευθυντών Υπουργείων, οι οποίοι αν και τεχνοκράτες ενδεχομένως να αποτελούν και τους ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ στην πολιτική σκηνή και στις αποφάσεις των κυβερνήσεων. Οι παροικούντες στην δημόσια υπηρεσία, αλλά και όσοι συναναστρέφονται με Υπουργεία, γνωρίζουν ότι τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην διαμόρφωση αποφάσεων- εισηγήσεων – μέτρων, έχουν οι Γ. Διευθυντές και την εξαγγελία και υλοποίηση αναλαμβάνουν οι πολιτικοί προϊστάμενοι, ήτοι οι Υπουργοί. Από το ΖΩΟΔΟΧΟ- για τους πολιτικούς- ΡΟΥΣΦΕΤΙ, έως και τις σχέσεις με τους δημόσιους υπαλλήλους, την ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ οι Γ.Δ , ίνα αποδειχθεί το ρηθέν ότι είναι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και για να πετύχει κάποιος Υπουργός στο έργο του, θα πρέπει να διαθέτει ΙΚΑΝΟ Γ.Δ, ο οποίος να μην διαθέτει προσωπικές – κομματικές ατζέντες.
  • Ενίοτε παίζουν το ρόλο και του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ, παγιδεύοντας τους Υπουργούς και οδηγώντας τους σε σειρά λαθών που μπορεί και να τους στοιχίσει το αξίωμα. Και οι ίδιοι κινούνται στο παρασκήνιο. Προφανέστατα και ως εκ της θέσεως τους, βρίσκονται στην ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΛΙΜΑΚΑ μισθοδοσίας και σίγουρα παίρνουν περισσότερα από βουλευτές και τους πολιτικούς προϊστάμενους τους.

ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΙ Γ. Δ.

  • Αυτά για ν’ αντιληφθείτε την σημασία των απόλυτων δερβέναγων στα υπουργεία την οποία ΔΙΕΓΝΩΣΕ και ως κλασικό παιδί το δημοσίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ. Με δεδομένη δε και την προσπάθεια να στηθεί το ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟ κράτος και να ελεγχθούν όλες οι αποφάσεις οι επικείμενοι διορισμοί στις 6 θέσεις Γ. Δ. που κενώθηκαν ή θα αδειάσουν μέχρι τέλος του χρόνου με αφυπηρετήσεις, θα καλυφθούν από ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ στελέχη της Χριστοδουλιδικής κάστας. Και αν ληφθεί υπόψη ότι διορίζονται ως επί το πλείστον πενηντάρηδες (ο 50άρης κατά τον μέγιστο ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΜΠΕΤΑ είναι ο νέος της εποχής, στην προκειμένη της δημόσιας υπηρεσίας) ή πέριξ της ηλικίας έως και 55 έτη, τότε για την επόμενη δεκαετία, θα έχει τους ημέτερους στις θέσεις- κλειδιά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ. Όχι για τίποτε άλλο, αλλά για να μην παρακωλύουν το κυβερνητικό έργο. Λέμε τώρα…

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΡΥΘΙΣΗΣ, ΘΑ ΥΠΕΡΠΗΔΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΣΥΔΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΣΤΡΑΤΗ Μ.

  • Το πρόβλημα που προκύπτει και αναζητείται τρόπος να ξεπεραστεί με την ΕΥΓΕΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ της πάντα πρόθυμης ΠΑΣΥΔΥ είναι η ύπαρξη σχετικής νομοθεσίας, που θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά και προνοεί ότι οι επιλογές των Γ. Δ. προς παραπομπή στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ) , γίνονται από τα επονομαζόμενα ΚΕΝΤΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, τα οποία απαρτίζονται από άτομα του ιδιωτικού τομέα και δη στελέχη μεγάλων λογιστικών γραφείων. Ε, μα να μην ανησυχεί ο ΚΡΙΣ ΝΙΚ. Θα βρει την λύση ο ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, όπως έκανε και με την πρόνοια της μεταρρύθμισης της δημόσιας υπηρεσίας, που αφορούσε την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ των δημοσίων υπαλλήλων και με έντεχνα τρικ και ελιγμούς, αλλά με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ- ΣΥΝΔΡΟΜΗ των πάντα πρόθυμων κομμάτων να βοηθήσουν (80 χιλιάδες γαρ οι κυβερνητικοί μαζί με τις οικογένειες, εκλέγεις όποιο γουστάρεις) ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΝ την ρηξικέλευθη αυτή ΤΟΜΗ και διατήρησαν το ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ καθεστώς, που κατατάσσει όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, ως ΑΡΙΣΤΟΥΣ.
  • Ε, μα θα πρέπει και ο Υπερκυβερνήτης ΣΤΡΑΤΗΣ να επιδώσει ΑΝΤΙΔΩΡΟ στον Χριστοδουλίδη, αφού ότι ζήτησε το πήρε για τους δημόσιους υπαλλήλους, από την ΑΤΑ έως και αυξήσεις. Ότι θέλει ο Στρατούλης μας και οι κυβερνητικοί. Παρακαλούμε τις φωνασκίες στην γαλέρα των ιδιωτικών υπαλλήλων να ΚΟΠΑΣΟΥΝ και να δουλεύουν χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, να παράγουν πλούτο και φόρους, να κάνουν τα δικά τους Χριστοδουλίδης- Στράτης…

ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ Γ.Δ – ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

  • Επισημαίνουμε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα κενωθούν οι θέσεις που κατείχαν ελέω αφυπηρέτησης, ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΛΗΣ (Γ.Δ Υπ. Μεταφορών)- ΛΟΥΗΣ ΠΑΝΑΓΗ (Γ.Δ Υπ. Δικαιοσύνης)- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ (Γ.Δ. Υπ. Υγείας)- ΑΝΤΡΕΑΣ ΛΟΥΚΑ (Γ.Δ Υπ. Άμυνας.). Σημειώνεται, ότι λόγω αφυπηρετήσεων καλύπτονται εδώ και καιρό με Αναπληρωτές οι θέσεις του Γ.Δ. Υφ. Καινοτομίας με τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΩΜΟΔΡΟΜΟ και η θέση Γ.Δ του Υφ. Περιβάλλοντος από την ΗΛΙΑΝΑ ΤΤΟΦΑ- ΧΡΗΣΤΙΔΗ. Μάλλον αυτοί θα καταλάβουν τις δυο θέσεις. Ακόμη μόλις τις τελευταίες μέρες διορίστηκε η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΟΦΤΕΡΟΥ ως ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ, νέο τρικ κι αυτό, οιονεί Γ. Διευθύντρια του Υπ. Μεταφορών.
  • Λοιπόν παραθέτουμε τον κατάλογο των δελφίνων που προαλείφονται για μια θέση Γ. Διευθυντή στα Υπουργεία και σίγουρα θα ΚΟΣΚΙΝΙΣΤΟΥΝ από το ΑΥΛΑΡΧΕΙΟ- ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ του Προεδρικού. Φυσικά θα υπάρξουν και άλλοι υποψήφιοι αφού εν δυνάμει μπορούν να διεκδικήσουν τις θέσεις όλοι οι Διευθυντές Τμημάτων της δημόσιας υπηρεσίας- ημικρατικών, αλλά και άτομα από τον ιδιωτικό τομέα. Ωστόσο υπάρχουν κάποια στελέχη του δημοσίου που αν ενδιαφερθούν θα έχουν προβάδισμα, φυσικά αν ανάψουν κεράκι στο ΝΑΟ του λόφου και πάρουν την ευχή του πρωθιερέα Κρις- Νικ.
  • Αυτοί είναι: ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ (Διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών Υπ. Παιδείας) – ΑΝΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ (Επίτροπος ανθρωπιστικών θεμάτων)- τα αδέλφια ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ, ήτοι ΣΤΑΥΡΟΣ του Τμ. Στατιστικής και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ της υπ. Προστασίας καταναλωτών- ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΟΛΥ) ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (γραμματέας Υπουργικού συμβουλίου) . Αυτά και σύντομα τα χάπια μου τα δημοσιοϋπαλληλικά…

Ο ΦΕΙΔΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ- ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ

  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Είπαμε η πολιτική είναι δύσκολο άθλημα και προϋποθέτει ταλέντο και σκληρή δουλειά. Φαίνεται, ότι οι ψηφοφόροι του Κυπριστάν παρασύρθηκαν από το ΕΦΗΜΕΡΟ και το νεαρό παίκτη που έκανε ζογκλερικά και αγανάκτησαν από τους παλαίμαχους που δεν κλωτσούσαν, οπόταν και τον εμπιστεύτηκαν. ΦΕΥ όμως. Δεν μπορεί να διαχειριστεί ο Ευρωβουλευτής ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ την δόξα και την επιτυχία και τείνει να μετατραπεί σε χειρότερη ΕΚΔΟΣΗ των υφιστάμενων πολιτικών.
  • Με τα συνεχή ολισθήματα , τις ΚΡΑΥΓΕΣ και τα σόου ο ΦΕΙΔΙΑΣ καθίσταται ο ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ των κομμάτων, που πανηγυρίζουν στα παρασκήνια. Ε, βέβαια με την στάση του ο νεαρός εκ Μενοίκου (ο ιερέας πατέρας του γιατί δεν τον παίρνει στον ΑΓΙΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟ να του φύγουν τα μάγια …) απαξιώνει οποιαδήποτε προσπάθεια νέων ανθρώπων που θα κινηθούν εκτός των στεγανών των κομμάτων. Απογοητευμένοι από τον ΦΕΙΔΙΑ και την προσφορά του, κάποιοι θα επιστρέψουν στα μαντριά των κομμάτων και άλλοι θα ΑΠΕΧΟΥΝ. ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ απέτυχε … Ωστόσο, δύσκολα θα εμπιστευτούν εκ νέου τέτοιου είδους … εφευρήματα. Αλλά και οι ψηφοφόροι ας είναι ολίγο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ, μην εμπιστεύονται με την παραμικρή ευκολία τον οποιονδήποτε (ισχύει και για υποψήφιους κομμάτων). Η ΛΑΜΨΗ δεν είναι πάντα χρυσός, μπορεί να αποδειχθεί ΚΑΡΒΟΥΝΟ.

Ο ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΒΙΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑ- ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ

  • Φοβερός ο κομμωτής ο δραπέτης. Όπως ακούστηκε στην Επιτροπή Νομικών της Βουλής κατασκεύαζε πιάνα, βιολιά (ένα εξ αυτών δωρίθηκε στον ΠΑΠΑ) και γενικώς είναι καλιτέχνης. Α, ρε παιδί μου και χάθηκε το ταλέντο ενός ανθρώπου γιατί τα ΕΝΣΤΙΚΤΑ του δεν κατάφερε να ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ. Αφαίρεσε ζωές αθώων και μαζί τους και την δική του.
  • Θέλετε και το πλέον πικάντικο της Επ. Νομικών; Αναφέρθηκε από τον ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗ- βουλευτή του ΑΚΕΛ και επιβεβαιώθηκε εμμέσως από διάφορους ότι ΙΣΟΒΙΤΕΣ κατά τις εξόδους τους από τις φυλακές κάνουν συσκέψεις όπου συντονίζουν τα επόμενα βήματα, ήτοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ- ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ του υπόκοσμου και όλων των ειδών παρανομίες. Και μάλιστα τους φυλάνε οι δεσμοφύλακες και ΜΜΑΔίτες μπας και αντιδράσει κάποιος από άλλες φατρίες και υποκλέψει τα σχέδια… ΕΛΕΟΣ. Τα χάπια μου τα φυλακισμένα.
  • ΥΓ. ΓΑΤΑΚΙΑ σας είπαμε χθες ότι ο τέως Γ. ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ είναι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ υποστηρικτής της Ξιούρειου Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΞΥΠ). Έτσι μόλις διάβασε το πρωί την πληροφορία της ΞΥΠ που μετέφερε ο πράκτωρ ΓΕΡΑΚΙ (πήρε προαγωγή από ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ σε ΤΑΞΙΑΡΧΟ) ότι έπιασε δουλειά σε Πανεπιστήμιο ως καθηγητής, πριν αλέκτωρ (έχουμε πολλούς κοινούς φίλους – πετεινούς) επιβεβαίωσε την είδηση μας. Θα μου πείτε ΟΥΔΕΙΣ των Μέσων Μαζικής εξημέρωσης ανέφερε ότι ήταν πληροφορία της ΞΥΠ, παρά μόνο έβαλαν την ανάρτηση του Οδυσσέα. Δεν πειράζει φίλε μου, η ζωή είναι θηλυκού γένους, πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος, όπως άδει στο άσμα ο παμμέγιστος ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ.  
  • ΥΓ: Θα διερωτηθήκατε μα τόση φασαρία για το άτυπο δείπνο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ- ΤΑΤΑΡ – ΓΚΟΥΤΕΡΕΣ και εμείς δεν ασχοληθήκαμε. Ε, μα δεν σας μάθαμε να λέμε ΨΕΜΑΤΑ, ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ και ΕΙΚΑΣΙΕΣ , όπως αυτοί όλοι που έχτισαν καριέρες στο Κυπριακό (πολιτικοί- δημοσιογράφοι) για να ασχοληθούμε με φληναφήματα. Καρκασχιαλίκκι (για να καταλαβαίνουν και οι Τούρκοι) για μια ΤΡΥΠΑ στο ΝΕΡΟ. Πάντως υποκλέψαμε τις συνομιλίες των φίλων μας ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΔΩΝ στην κοινή πλατφόρμα που διατηρούν και γνωρίζουμε το νέο ΑΦΗΓΗΜΑ που θα πλασάρουν. ΦΟΥΜΑΡΑ και ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ του καθενός ότι κι αν πιστεύει χωρίς να βλέπει τα πράγματα καθαρά παρά μόνο τα κατασκευάζει αναλόγως των επιθυμιών, ατζεντών και προς ικανοποίηση του ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΥ, ότι η θέση του ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ. Αν θέλετε παραμύθι περί Κυπριακού ψαχτείτε αλλού. Υπάρχουν αρκετοί ΜΥΘΟΜΑΝΕΙΣ σ’ αυτό τον τόπο…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση