ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άγριος καβγάς σε αεροπλάνο: «Έκλεψες το φορτιστή του τηλεφώνου μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντική προσοχή έχει κερδίσει ένα βίντεο που απεικονίζει δύο επιβάτες αεροπλάνου να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση

Αντιπαράθεση ξέσπασε κατά τη διάρκεια της πτήσης σε αεροπλάνο της JetBlue όταν ένας επιβάτης κατηγόρησε έναν συνεπιβάτη ότι έκλεψε τον φορτιστή του τηλεφώνου του. Η έντονη αντιπαράθεση, που καταγράφηκε σε βίντεο και μοιράστηκε στο TikTok, κλιμακώθηκε γρήγορα, προσελκύοντας αρκετούς άλλους επιβάτες που προσπάθησαν να εκτονώσουν την κατάσταση.

Το βίντεο ξεκινά με τον άνδρα επιβάτη, ο οποίος βιντεοσκοπούσε τη στιγμή, να εντοπίζει τη γυναίκα καθώς κατέβαινε στο διάδρομο. Σε μια ευθεία αντιπαράθεση, ρώτησε αν ήταν εκείνη που του είχε πάρει τον φορτιστή.

 

@rcrelated1 #CapCut ♬ original sound - RcRelated

Ο άντρας, όλο και πιο απογοητευμένος, την επέπληξε επειδή πήρε τον φορτιστή χωρίς να ρωτήσει και συνέχισε να αμφισβητεί τις ενέργειές της. Παρά την αυξανόμενη ένταση, η γυναίκα έδειχνε να μην επηρεάζεται, λέγοντας επανειλημμένα ότι σκόπευε να επιστρέψει τον φορτιστή.

Καθώς ο καβγάς τράβηξε την προσοχή των επιβατών, πολλά άτομα προσπάθησαν να παρέμβουν σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν και τους δύο. Ένας συνεπιβάτης που καθόταν δίπλα στον αναστατωμένο άνδρα τον προέτρεψε να καθίσει, εκφράζοντας την ανησυχία του ότι η κλιμακούμενη διαφωνία θα μπορούσε να οδηγήσει στην απομάκρυνσή τους από την πτήση. Ένας άλλος επιβάτης που περπατούσε πίσω από τη γυναίκα την υπερασπίστηκε, υποδηλώνοντας ότι η κατάσταση ήταν υπερβολική.

«Είπε ότι θα το έδινε πίσω», σημείωσε ο επιβάτης, αλλά ο άντρας στάθηκε στο ύψος του, δηλώνοντας ότι το να πάρει το αντικείμενο χωρίς άδεια ήταν απαράδεκτο.

Τελικά, η γυναίκα έφτασε στη θέση της λίγες σειρές πίσω από τον άνδρα, έβγαλε τον φορτιστή από την τσάντα της και τον επέστρεψε. Ακόμα και μετά την ανταλλαγή, η ένταση παρέμεινε, καθώς η γυναίκα ρώτησε σαρκαστικά: «Είναι κλοπή αν τον επιστρέψεις;». Ο άνδρας απάντησε γρήγορα: «Ναι, είναι κλοπή! Το δίνεις πίσω μόνο και μόνο επειδή σε έπιασα!».

@rcrelated1 Woman takes my Apple charger and thought no one would notice part 2 #apple#thief #jetblue #miami ♬ original sound - RcRelated

Το βίντεο, το οποίο τελειώνει λίγο μετά την επιστροφή του φορτιστή από τη γυναίκα, προκάλεσε συζήτηση στο διαδίκτυο, με τους θεατές να διχάζονται για τον κατάλληλο χειρισμό της κατάστασης.

Πηγή: gazzetta

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

Οι δημιουργοί κερδίζουν τετραψήφια ποσά ανά βίντεο

Hashtag: #cleantok

Οι cleanfluencers του TikTok και βγάζουν εκατομμύρια!
 |  VIRAL