ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος σε φυλακές: Διέρρευσε ερωτικό βίντεο φύλακα με κρατούμενο

Πειθαρχική έρευνα σε βάρος φύλακα στις βρετανικές φυλακές μετά από ερωτικό βίντεο με κρατούμενο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από τις βρετανικές φυλακές, όπου φαίνεται μία σωφρονιστική υπάλληλος να έρχεται σε ερωτική επαφή με έναν κρατούμενο, όπως μεταδίδει σχετικά το BBC.

Σε βάρος της σωφρονιστικής υπαλλήλου ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού μέσου, πειθαρχική έρευνα από τους συναδέλφους της, μετά τις εικόνες που κυκλοφόρησαν στα social media.

Το επίμαχο βίντεο από τις βρετανικές φυλακές φέρεται να «τραβήχθηκε» μέσα στο κελί του κρατούμενου, με τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου να υπογραμμίζει το συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα στο σωφρονιστικό κατάστημα «Wandsworth», νοτιοδυτικά της αγγλικής πρωτεύουσας.

Η Met δήλωσε ότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις και πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε επαφή με το Υπουργείο Δικαιοσύνης για το επίχαμο θέμα.

Την ίδια ώρα, η υπηρεσία φυλακών της Βρετανίας δήλωσε ότι «η διαφθορά του προσωπικού δεν θα γίνει ανεκτή και η πρώην σωφρονιστική υπάλληλος που φέρεται να εμφανίζεται σε αυτό το βίντεο, έχει καταγγελθεί στην αστυνομία».

Συνελήφθη η γυναίκα - φύλακας στις βρετανικές φυλακές

Την ίδια ώρα, όπως σημειώνει σχετικά για την ίδια υπόθεση η Daily Mail, η σωφρονιστική υπάλληλος είναι μοντέλο του Only Fans από τη Βραζιλία, η οποία είχε συμμετάσχει παλαιότερα σε ντοκιμαντέρ του Channel 4.

Η νεαρή σωφρονιστική υπάλληλος έχει συλληφθεί, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, από τις Αρχές της χώρας και κατηγορείται, πλέον, για «ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια εκτέλεσης δημόσιου αξιώματος».

Πηγή: reader

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X