ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τελικά οι Κύπριες επισκέπτονται τα sex shops;

Η ομάδα του must επικοινώνησε με sex shops στην Κύπρο και έμαθε αν οι σέξι αγορές είναι στην λίστα των Κύπριων γυναικών για τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου

must.com.cy

Η μέρα των ερωτευμένων απέχει λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο και σίγουρα, αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να κάνουμε δώρα στους αγαπημένους μας και να τους υπενθυμίσουμε πόσο πολύ νοιαζόμαστε για αυτούς.

Πριν βιαστείτε να μάς μιλήσετε για την εμπορικότητα της γιορτής και να απαξιώσετε την ημέρα, επιτρέψτε μας να σας πούμε πως εννοείται ότι συμφωνούμε με αυτά, αλλά θεωρούμε πως αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να δείξουμε την αγάπη μας, που σε καμία περίπτωση δεν είναι δεδομένη. Οπότε ναι, ένα συμβολικό δωράκι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου είναι must.

Και ενώ οι περισσότεροι με αφορμή την ιδιαίτερη ημέρα τρέχουν στα ζαχαροπλαστεία και στα ανθοπωλεία, υπάρχουν και αυτοί που κάνουν πιο πικάντικες σκέψεις και αγορές που θα τους οδηγήσουν στα "ουράνια". Αναφερόμαστε φυσικά στις αγορές από τα sex shops... οι οποίες είναι ιδανικές τόσο για τους single που θέλουν να γιορτάσουν το Valentine's Day, όσο και για τα ζευγάρια που επιθυμούν να ανεβάσουν το ερωτικό επίπεδο της σχέσης τους σε άλλο level.

*Photo by dusan jovic on Unsplash

Και ενώ σίγουρα το να πάρεις ως δώρο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου sex toys είναι άκρως ενδιαφέρον και συνάμα ιδιαίτερα υποσχόμενο, εσύ θα αγόραζες για τον σύντροφό σου; Λαμβάνοντας υπόψιν τα όσα μάς είπαν τρεις υπεύθυνοι sex shops στην Κύπρο με τους οποίους ήρθαμε σε επικοινωνία, η απάντηση είναι καταφατική - γεγονός που συναρπάζει, αφού φαίνεται πως επιτέλους έφτασε η στιγμή που το σεξ στην κλειστή κοινωνία της Κύπρου έχει αποενοχοποιηθεί. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα όσα μας είπαν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων με προϊόντα για το σεξ.

Δείτε την συνέχεια στο must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

Οι δημιουργοί κερδίζουν τετραψήφια ποσά ανά βίντεο

Hashtag: #cleantok

Οι cleanfluencers του TikTok και βγάζουν εκατομμύρια!
 |  VIRAL