
Η Ομόνοια δοκιμάζεται στην Αρένα απέναντι στην ΑΕΚ έχοντας ως στόχο το τρίποντο που θα την φέρει στον -1 από την 3η θέση.
Δύο αλλαγές από τον Γιάννη Αναστασίου, αφού εκτός αποστολής είναι ο Κούσουλος και στον πάγκο ο Γιόβετιτς, με τους Στεπίνσκι και Αλιούμ να παίρνουν θέση στην ενδεκάδα.
Ο Φαμπιάνο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Στην αμυντική γραμμή ο Ντιουνκού θα παίξει στο δεξί άκρο, ο Χαμάς στα αριστερά και στο κέντρο της άμυνας είναι το δίσυμο Κουλοιμπαλί-Σίμιτς.
Στη μεσαία γραμμή ο Μάριτς θα έχει δίπλα του τον Εράκοβιτς και πιο μπροστά αναμένεται να παίξει ο Λοίζου ή ο Αλιούμ πίσω από τον φορ.
Ο Στεπίνσκιστην κορυφή της γραμμής κρούσης, με Λοϊζου ή Αλιούμ στα δεξιά και τον Σεμέδο στα αριστερά.
Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί, Σίμιτς, Ντιουνκού, Χαμάς, Μάριτς, Εράκοβιτς, Αλιούμ, Λοίζου, Σεμέδο, Στεπίνσκι
Στον πάγκο: Ουζόχο, Μιχαήλ, Κίτσος, Γιόβετιτς, Εβάντρο, Μασούρας, Παναγιώτου, Μουσιαλόφσκι, Χατζηευαγγέλου, Χαραλάμπους, Νεοφύτου, Μπέζους