ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Να σφραγίσει τετράδα και να δει πιο ψηλά

Ευκαιρία για... εκδίκηση για τους Πράσινους που θέλει την πρώτη νίκη σε «αιώνιο» φέτος»

Παντελής Παντελή

Παντελής Παντελή

Η Ομόνοια ως τυπικά φιλοξενούμενη απόψε στο «αιώνιο» του ΓΣΠ (19:00) έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Θα απουσιάσει ο Γιάννης Αναστασίου λόγω τιμωρίας, έτσι με τον Κυριάκο Τελεβάντο στον πάγκο το «τριφύλλι» θα επιχειρήσει να πάρει το διπλό και να πλησιάσει εκ νέου την 3η θέση.

Πρόλαβε την αποστολή ο Κουλιμπαλί και ενδέχεται να πα΄ρει φανέλα βασικού, ενώ εκτός έμεινε ο Ινγκεμπρίγκτσεν λόγω ενοχλήσεων.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα ο Φαμπιάνο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Στην αμυντική γραμμή ο Ντιουνκού θα παίξει στο δεξί άκρο, ο Χαμάς στα αριστερά και στο κέντρο της άμυνας όπως προαναφέραμε είναι πιθανό να δούμε Κουλιμπαλί με τον Σίμιτς δίπλα του, ή αντί του αμυντικού από το Μάλι να πάρει φανέλα βασικού ο Παναγιώτου. Στη μεσαία γραμμή ο Μάριτς αναμένεται να έχει δίπλα του τον Εράκοβιτς και σε ρόλο επιτελικού μέσου θα δούμε πιθανότατα τον Γιόβετιτς, με τον Στεπίσνκι στην κορυφή της γραμμής κρούσης, τον Λοϊζου στα δεξιά και τον Σεμέδο στα αριστερά.

Όποιοι και να πάρουν θέση στην αρχική ενδεκάδα πάντως γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα και αναμένεται να δώσουν τα πάντα για να πάρουν οι Πράσινοι δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο μετά από καιρό.

Το «τριφύλλι» είναι αναγκασμένο να παλέψει για τη νίκη και να τελειώσει μια και καλή την κουβέντα για την 4η θέση, που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη.

Αρκεί να μην τη πάθει ξανά όπως την προηγούμενη φορά που μετά από μεγάλη νίκη (κόντρα στην Πάφο), δέχτηκε την ήττα χωρίς να «κατέβει» καν στο γήπεδο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Show Fabiano!

Show Fabiano!

Στο 79ο επεισόδιο της σειράς «Pressing: the Podcast Edition», Ανδρέας Βιολάρης και Λούης Νικολάου, σχολιάζουν το show ...
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ