![](assets/modules/wnp/articles/202502/578911/images/b_jovetic_anastasiou_scaled.jpg)
![Παντελής Παντελή](assets/modules/wnp/authors/92/images/pantelis_panteli.jpg)
Παντελής Παντελή
Ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ομόνοια 29Μ στην Περιστερώνα η Ομόνοια (19:00), που έχει ως μοναδικό στόχο το διπλό.
Στα τελευταία ματς το «τριφύλλι» είναι ανεβασμένο, παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και στόχος είναι απέναντι σε έναν αντίπαλο που την... έπαθε στο παρελθόν να πάρει αυτή τη φορά το ζητούμενο.
Θετικό επίσης ότι ο Γιάννης Αναστασίου έχει στη διάθεση του τους πάντες και αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές.
Το λογικό με την ευρωπαϊκή λίστα
Μέχρι σήμερα, 6 Φεβρουαρίου δικαιούνται οι κυπριακές ομάδες να αλλάξουν την ευρωπαϊκή λίστα ενόψει των αγώνων τους στα πλέι οφ του Conference League. Οι επιλογές θα είναι τελικές καθώς μετά από αυτή τη φάση δεν θα δικαιούνται ξανά αλλαγές.
Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν έως 3 νέους παίκτες στους ευρωπαϊκούς «φακέλους» τους.
Από την Ομόνοια οι τρεις που μένουν εκτός λίστας είναι οι Λανγκ, Ατζίλι και Σίμιτς που αποχώρησαν. Αντικαταστάτες του θα είναι οι Σίμιτς, Γιόβετιτς και η λογική λέει Ινγκεμπρίνγκτσεν, έτσι ώστε να υπάρχει μια ισορροπία στο ρόστερ.
Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του Μουσιαλόφσκι, αφού μπορεί να παίξει και στα φερά. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός έχει στο μυαλό του και τη συνέχεια αν έρθει η πρόκριση, με τον Νορβηγό ως καθαρόαιμος εξτρέμ να φαντάζει η καλύτερη επιλογή ως εξτρέμ.