ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προς αναβολή τα Σαββατιάτικα ματς της Serie A

Ό,τι χειρότερο για την Ίντερ…

Η Serie Α αναγκάζεται αυτές τις ώρες να βρει λύσεις και ημερομηνίες για να χωρέσουν όσα παιχνίδια επηρεάζονται από τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου.

Η διοργανώτρια αρχή του ιταλικού πρωταθλήματος θ' αναγκαστεί ν' αλλάξει και τα ματς του προσεχούς Σαββάτου, πέρα από αυτά της Δευτέρας που τελικά θα γίνουν την Τετάρτη, μαζί με τη ρεβάνς των ημιτελικών του Coppa Italia ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν.

Η κηδεία του Ποντίφικα στις 26/04, βάζει παύση στην ποδοσφαιρική δραστηριότητα και τα ματς που επηρεάζονται για την επόμενη αγωνιστική της Serie A είναι τα Κόμο – Τζένοα, Ίντερ – Ρόμα και Λάτσιο – Πάρμα.

Οι «νερατζούρι» στο άκουσμα της είδησης αυτής εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους, καθώς, αν τελικά το παιχνίδι τους με τους «τζαλορόσι» μεταφερθεί για την Κυριακή, 27/04, τότε θα έχουν μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση πριν από τον πρώτο, κρισιμότατο ημιτελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Το ματς του «Μονζουίκ» έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Τετάρτης, 30/04.

Πηγή: sport-fm.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση