ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευρωπη Γλίτωσε την «γκέλα» με την Ανδόρα η Ρεάλ

Προβλημάτισε πριν τον Ολυμπιακό

Τα είδε... όλα, αλλά τελικά νίκησε η Ρεάλ! Η «βασίλισσα» κόντεψε να ηττηθεί εντός έδρας από την αδύναμη αλλά αξιόμαχη Ανδόρα, ωστόσο κατάφερε να γλιτώσει την «γκέλα» και επικράτησε με σκορ , ανεβαίνοντας στο 24-4 στην κορυφή της Liga Endesa.

Παρόλα αυτά, το σίγουρο είναι πως οι Μαδριλένοι προβλημάτισαν με την απόδοσή τους, λίγες μέρες πριν την έναρξη των playoffs της Euroleague με τον Ολυμπιακό (23/04, 21:30).

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως η Ρεάλ έπαιξε στο ματς με την Ανδόρα χωρίς τον τραυματία Μπρούνο Φερνάντο, που είναι αμφίβολος για τα ματς με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και χωρίς τους Γκάμπι Ντεκ, Έντι Ταβάρες, που πήραν «ανάσες» από τον Τσους Ματέο.

Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό και κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Μάλιστα, η Ανδόρα φάνηκε να στέλνει το ματς στην παράταση με τρίποντο του Κάιλ Κούριτς (98-98), όμως τελικά ο τελευταίος πατούσε τη γραμμή και το σουτ μέτρησε για δύο, με τη «βασίλισσα» να παίρνει τη νίκη 98-97.

Κορυφαίος της Ρεάλ με 21 πόντους ήταν ο Τζάναν Μούσα, ενώ 14 είχε ο Σερτζ Ιμπάκα και από 12 οι Φακούντο Καμπάτσο, Μάριο Χεζόνια. Για τους ηττημένους, που έπεσαν στο 10-18, 31 πόντους μέτρησε ο Σάνον Έβανς και 20 ο Κάιλ Κούριτς, όμως δεν έφτασαν για το σύνολο του Ζοάν Πλάθα.

Τα δεκάλεπτα: 29-29, 46-44, 76-69, 98-97

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση