
Όλα δείχνουν πως ούτε και φέτος θα καταφέρει η Άρσεναλ να πετύχει τον μεγάλο της στόχο, να ανέβει πάλι στη κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου και να κατακτήσει την Premier League.
Η Λίβερπουλ είναι άπιαστη και ακόμη με το ντεφορμάρισμα που περνάει τον τελευταίο καιρό, οι 12 βαθμοί διαφορά είναι έως και απαγορευτικοί, ώστε οι φίλοι των «κανονιέρηδων» να έχουν ακόμη κάποια ελπίδα για το... θαύμα.
Σύμφωνα με Μέσα της Αγγλίας ο Μικέλ Αρτέτα έχει ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζει την Άρσεναλ της νέας χρονιάς και η επιθυμία του είναι να ανανεώσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του.
Τόσο ο Ζορζίνιο, όσο και ο Πάρτεϊ αναμένεται να αποχωρήσουν από το Λονδίνο τους επόμενους μήνες, επομένως ένας χαφ αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη. Όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός έχει βρεθεί και ακούει στο όνομα Μπρούνο Γκιμαράες.
Ο Βραζιλιάνος πραγματοποιεί άλλη μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Νιουκάστλ και θα ήταν ιδανικός στο αγωνιστικό πλάνο του Ισπανού τεχνικού. όμως για να μπορέσει η Άρσεναλ να τον κάνει δικό της θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.