
Η κατάσταση στην Τότεναμ συνεχίζει να... μυρίζει μπαρούτι, ο Άγγελος Ποστέκογλου χάνει συχνά - πυκνά την ψυχραιμία του, αλλά ευτυχώς για εκείνον υπάρχει και ο αρκετά πιο ήρεμος, Ματάις Τελ.
Τα «σπιρούνια» έφυγαν με ήττα (2-0) από το Craven Cottage, παρουσιάζοντας κακή και γεμάτη κόπωση, εικόνα απέναντι στη Φούλαμ, με τους οπαδούς της ομάδας να τα βάζουν ξανά με όλους και με όλα.
Ήταν ξανά σοβαρή η Γιουνάιτεντ, «βύθισε» τη Λέστερ και πανηγύρισε 1,5 μήνα μετά εκτός έδρας! (vid)
Ο Άγγελος Ποστέκογλου πηγαίνοντας προς τ' αποδυτήρια κοντοστάθηκε ακούγοντας έναν εξαγριωμένο οπαδό, άνοιξε διάλογο μαζί του, αλλά πάλι εμφανίστηκε ο Τελ για να ηρεμήσει αμφότερους και να ωθήσει τον προπονητή του προς τον εσωτερικό χώρο.
Ο νεαρός επιθετικός λίγη ώρα νωρίτερα είχε βρεθεί και στην εξέδρα των φιλοξενούμενων, όπου άκουγε τα παράπονα του κόσμου και έλεγε πως «πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι».
A verbal altercation between a fan and Ange Postecoglou took place as the Australian walked back into the tunnel following the loss today.
— Spurs Army (@SpursArmyTweets) March 16, 2025
Mathys Tel once again acting as peacemaker. pic.twitter.com/Qu75kNmQUg