ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασμα Βάρντι: «Ήταν σκ@τ@ η εικόνα μας»!

«Εγώ δεν σκοπεύω να κρυφτώ, είναι ντροπή»

Ο Βάρντι θα στηρίξει και στα τωρινά δύσκολα την αγαπημένη του Λέστερ, αλλά με αυτό που συνέβη όλη τη σεζόν στον σύλλογο ήθελε να μιλήσει ξεκάθαρα προς τους οπαδούς.

Με 9 διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος δίχως να καταφέρει να σκοράρει η ομάδα του Φαν Νίστελροϊ, με απογοητευτική εικόνα σε όλη την αγωνιστική περίοδο και με άμεση επιστροφή στην Championship μετά το 1-0 από τη Λίβερπουλ, ο Βάρντι έγραψε στα social media:

«Σε αυτό το σημείο, δεν ξέρω τι να πρωτοπώ… Δεν μπορούν οι λέξεις ν’ αποτυπώσουν τα συναισθήματα της οργής και της πικρίας για την τροπή που πήρε η σεζόν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Αποτύχαμε όλοι ανεξαιρέτως. Και ως παίκτες και ως σύλλογος. Δεν υπάρχει κάτι να πούμε και να κρυφτούμε πίσω από δικαιολογίες. Αρνούμαι να το κάνω. Τόσα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα έχουμε βιώσει ωραίες στιγμές, αλλά και απογοητεύσεις, αλλά η φετινή σεζόν για εμένα προσωπικά είναι σκέτη ντροπή. Προς τους οπαδούς: Συγγνώμη για όσα κάναμε, συγγνώμη που τελειώνει η σεζόν με τόσο σκατ*νια εικόνα»
!

Πηγή: sport-fm.gr

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση