ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Champions League: Το πανόραμα της βραδιάς

Στα ημιτελικά του θεσμού Άρσεναλ και Ίντερ

Την πρόκριση τους στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισαν απόψε Άρσεναλ και Ίντερ, αφήνοντας εκτός Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, αντίστοιχα.

Μετά το νικηφόρο 3-0 στο Λονδίνο οι «κανονιέρηδες»… κέρδισαν ξανά τη «βασίλισσα» για να σφραγίσουν με εφατικό τρόπο  τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση (2-1). Ο Σάκα που έχασε πέναλτι στο πρώτο μέρος άνοιξε το σκορ στο 65’, ο Βινίσιους ισοφάρισε δυο λεπτά αργότερα, ενώ ο Μαρτινέλι με τέρμα στις καθηστερύσεις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ισόπαλο έληξε το άλλο ματς της βραδιάς, με το παιχνίδι στο Μιλάνο να τελειώνει στο 2-2 και σε συνδυασμό με το 2-1 στο Μόναχο οι «νερατζούρι» πήραν την πρόκριση. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Κέιν στο 52’, οι γηπεδούχοι το ανέτρεψαν με τους Μαρτίνες (58’) και Παβάρντ (61’), ενώ ο Ντάγιερ (76’) πέτυχε το τελευταίο γκολ του αγώνα, αναπτερώνοντας προσωρινά της ελπίδες της ομάδας του.

Η Άρσεναλ θα αναμετρηθεί στην επόμενη φάση με την Παρί (πρώτος αγώνας στην Αγγλία) και η Ίντερ με την Μπαρτσελόνα (πρώτο ματς στην Ισπανία).

Τα αποτελέσματα των αγώνων

Ρεάλ Μαδρίτης - Άρσεναλ (0-3 πρώτο ματς): 1-2 (67' Βινίσιους / 65' Σάκα, 90+3' Μαρτινέλι)

Ίντερ - Μπάγερν Μονάχου (2-2 πρώτο ματς): 2-2 (58' Λαουτάρο, 61' Παβάρντ / 52' Κέιν, 76' Ντάγιερ)

Οι αντιδράσεις των ομάδων

 

 

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση