![](assets/modules/wnp/articles/202502/579591/images/b_4567221_200034.jpg)
Χρυσό «τρίποντο» πανηγύρισε η Athens Kallithea μέσα στην έδρα του Ατρόμητου και ο χαμός στον πάτο της βαθμολογίας ακόμη καλά κρατεί.
Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν με 2-1 και συνεχίζουν να παλεύουν με νύχια και με δόντια για την παραμονή τους στη Stoiximan Super League, έχοντας πλέον 18 βαθμούς μετά το φινάλε της 22ης αγωνιστικής. Στους 21 ανέβηκε ο Λεβαδειακός, όσους έχει και ο Βόλος, ενώ στους εννέα παρέμεινε η Λαμία που έχει σχεδόν αποχαιρετήσει την κατηγορία.
Γερή «σφαλιάρα» για τον Ατρόμητο, που έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει έστω την ισοπαλία, καθώς ο αρχηγός του, Αμρ Ουάρντα, δεν κατάφερε να ευστοχήσει από τα 11 βήματα και στο τέλος ξέσπασε σε λυγμούς. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δεν μπόρεσε να εδραιωθεί στην 8άδα, έμεινε στους 28 βαθμούς και συνεχίζει να νιώθει την καυτή ανάσα του ΟΦΗ που είναι 9ος στους 27.
Πηγή: sport-fm.gr