ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλόνισαν οι γονείς του Άλκη

«Σύντομη η ζωή του παιδιού μας, αλλά βαριά η παρακαταθήκη που άφησε στον Άρη»

Μια ιδιαίτερη και συγκλονιστική στιγμή έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης (25/03) στο Αλεξάνδρειο και στην εκδήλωση για τα 111 χρόνια ζωής του Άρη.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, στο βήμα ανέβηκαν οι γονείς του αδικοχαμένου, Άλκη Καμπανού, Αριστείδης Καμπανός και Μελίνα Κακουλίδου, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για το τι πρεσβεύουν οι «κίτρινοι» και την παρακαταθήκη που άφησε ο γιος του στον σύλλογο.

«Σας ευχαριστώ όλους για τη σημερινή βραδιά. Πολύ σύντομη η ζωή του παιδιού μου, μόλις 19 ετών, αλλά βαριά η παρακαταθήκη που άφησε στον Άρη.

Αγάπη, ήθος, σεβασμός, φωτεινό πνεύμα, σεβασμός στη διαφορετικότητα είναι μερικές από τις αξίες που πρέσβευε ο Άλκης Καμπανός και αυτές τις αξίες κληροδότησε σε όλους εμάς τους φιλάθλους του Άρη. Με αυτές θα συνεχίσουμε», ανέφερε ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός.

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση