ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιουβέντους: Νικηφόρο ντεμπούτο για Τούντορ

Η «γηραιά κυρία» κατάφερε να νικήσει την Τζένοα

Νικηφόρο ήταν το πρώτο παιχνίδι του Ιγκόρ Τούντορ στη νέα του δουλειά. Η Γιουβέντους άλλαξε τον Τιάγκο Μότα και με τον Κροάτη στην άκρη του πάγκου της επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με θύμα την Τζένοα για την 30η αγωνιστική της Serie A.

Η Γιουβέντους δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, έκανε όμως ότι χρειαζόταν για να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να συνεχίσει το κυνήγι της 4ης θέσης και της Μπολόνια που χαρίζει ένα εισιτήριο για μία θέση στη League Phase του Champions League. Ήρωας της βραδιάς ήταν ο Κέναν Γιλντίζ που πέτυχε στο 25ο λεπτό το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για το τελικό 1-0.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Ντι Γκρεγκόριο, Γκάτι (27’ Καλουλού), Βέιγκα, Κέλι, Λοκατέλι, Τουράμ, ΜακΚένι, Γκονθάλεθ (82’ Γουεά), Κοουπμάινερς (66’ Κονσεϊσάο), Γιλντίζ, Βλάχοβιτς.

ΤΖΕΝΟΑ: Λεάλι, Ζαμπέλι, Βάσκεθ, Ντε Βίντερ, Ματούρο, Φρέντρουπ, Ονάνα (71’ Μαλινόβσκι), Μαζίνι, Τζανόλι (63’ Βεντουρίνο), Μιρέτι (80’ Θόρσμπι), Πιναμόντι (71’ Εκουμπάν).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X