

Σάββας Λαζανιάς
Μια ανήσυχη ηρεμία επικρατεί τις τελευταίες μέρες στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ, την ίδια ώρα που το οικονομικό συνεχίζει να βρίσκεται δικαιολογημένα στην κορυφή του ενδιαφέροντος.
Η κατάσταση είναι ομολογουμένως πάρα πολύ δύσκολη, καθώς οι οικονομικές υποχρεώσεις επιβάλλουν την ανάγκη για άμεσες λύσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται σημαντική ρευστότητα προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις άμεσες υποχρεώσεις του. Η διοίκηση Πετρίδη καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να βρει τις λύσεις, έχοντας ενώπιον της πάρα πολύ μεγάλες προκλήσεις.
Την ίδια ώρα, υπάρχει στο παρασκήνιο μεγάλη κινητοποίηση από πρώην παράγοντες του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι δεν ανήκουν στην ομάδα των «8». Βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις μεταξύ τους και δεν αποκλείεται να αναλάβουν δράση με διάφορες κινήσεις.
Όσο αφορά την ομάδα των «8», αυτή παρακολουθεί πολύ στενά τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επανέλθει πολύ σύντομα, ακόμη και πριν την πραγματοποίηση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας.
Όπως φαίνεται, αυτή η ηρεμία που επικρατεί στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εξελίξεις μετά τις γιορτές του Πάσχα.