ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ώρα μηδέν

Οι επαφές Πρόδρομου Πετρίδη με υποψήφιο επενδυτή και η πρωτοβουλία πρώην παραγόντων για να αναλάβουν την ποδοσφαιρική ομάδα

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Εντονότατες διεργασίες λαμβάνουν χώρα στο παρασκήνιο (για την ώρα), όσο αφορά τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ, με τον κόσμο να περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις.

Ομάδα πρώην παραγόντων και ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στον ΑΠΟΕΛ έχει εκφράσει ήδη την πρόθεσή της στη νυν διοίκηση για να αναλάβει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, στη συγκεκριμένη ομάδα, βρίσκονται και κάποιοι δυνατοί (οικονομικά) «παίκτες» που θέλουν να συνεισφέρουν στο όλο εγχείρημα. Η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων έχει αρχίσει να συλλέγει διάφορες πληροφορίες για τα οικονομικά της εταιρείας. 

Την ίδια ώρα, ο Πρόδρομος Πετρίδης βρίσκεται σε επαφές με υποψήφιο επενδυτή, επαφές οι οποίες ωστόσο βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση και αμφισβήτηση, προσπαθεί να βρει μια λύση έστω και την υστάτη.

Το δεδομένο είναι ότι η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έχει χάσει το έρεισμα που είχε στην πλειοψηφία του κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, το οργανωμένο σύνολο της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάρισε τη θέση του σημειώνοντας ότι έχει κλείσει ο κύκλος του Πρόδρομου Πετρίδη στον ΑΠΟΕΛ. «Ναι, κύριοι, πιστεύουμε ότι η εποχή του Πρόδρομου Πετρίδη έχει φτάσει στο τέλος της στον Αρχάγγελο», σημείωσαν χαρακτηριστικά οι πορτοκαλί. Ωστόσο, η αρνητική στάση του κόσμου για τη νυν διοίκηση δεν μπορεί να προεξοφλήσει με σιγουριά τις όποιες εξελίξεις θα προκύψουν στη συνέχεια στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις εδώ και τώρα που θα βγάλουν τον ΑΠΟΕΛ από τη δύσκολη θέση. Ο χρόνος λειτουργεί εναντίον των «γαλαζοκιτρίνων» καθώς θα πρέπει να βρεθούν λύσεις άμεσα, όπως για παράδειγμα με τις οφειλές προς το κράτος οι οποίες συνδέονται και με τα κριτήρια του Μάρτη, πέρα από τον κίνδυνο που υπάρχει για ποινικές διώξεις.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο σημείο μηδέν. Έφτασε η στιγμή για μεγάλες αποφάσεις που θα φέρουν μόνιμες λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον. Άπαντες θα πρέπει να δείξουν σοβαρότητα και καλή θέληση, βάζοντας το καλό του ΑΠΟΕΛ πάνω από όλους και από όλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση