ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να τελειώσει η σεζόν και θα μπούμε σε συζητήσεις με τον κ. Μαρτίνς»

Ο γενικός αρχηγός της Ομόνοιας Αραδίππου στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0

Ο γενικός αρχηγός της Ομονοίας Αραδίππου Γιώργος Ηρακλέους μίλησε στην εκπομπή «Κάνε παιχνιδι» με την Στέλλα Σωκράτους στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη χθεσινή νίκη: «Ήταν μια παλικαρίσια νίκη και πολύ σημαντική και πολύτιμη για την επίτευξη του μεγάλου στόχου για παραμονή. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ που μας έδωσε περισσότερη αισιοδοξία για τη συνέχεια».

Που στηρίχτηκε η νίκη: «Το θετικό είναι ότι μπήκαμε δυνατά και δείξαμε ότι ήμασταν η ομάδα που το θέλαμε περισσότερο».

Για τα σημαντικά γκολ του Φεριέρ: «Αυτός και ο Κούτσακος, ο προπονητής προτίμησε να ξεκινήσει με τον Κούτσακο, αφού είχε κάποια προβλήματα ο Φεριέρ. Μπήκε αλλαγή και βοήθησε την ομάδα να πετύχει το γκολ και να κρατήσει τους αμυντικούς της Άχνας για να πάρει ανάσες η άμυνα μας».

Για το +3 από την επικίνδυνη ζώνη: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Εξαρτάται από εμάς και για αυτό ήταν μεγάλης βαθμολογικής σημασίας η χθεσινή μας νίκη. Ακόμη και σε ισοβαθμία με την ΕΝΠ έχουμε το πλεονέκτημα».

Για την Καρμιώτισσα: «Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όποιος κερδίσει κλειδώνει την παραμονή. Βρίσκονται όλα στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας. Αν μείνουμε στην κατηγορία θα μιλάμε για άθλο. Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί και ακόμη και χθες είχαμε 6 Κύπριους στο αρχικό σχήμα και μπήκε αλλαγή κι ο Ποντικός. Δεν είναι και το πιο εύκολο αφού είναι ποδοσφαιριστές χωρίς εμπειρία σε τόσο μεγάλα παιχνίδια για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Για τον προπονητή: «Ζει κάτι πρωτόγνωρο όπως όλοι μας. Μετά την έλευση του ανεβήκαμε στην πρώτη κατηγορία σαν πρωταθλητές. Να τελειώσει το δύσκολο έργο που έχουμε ξεκινήσει και θα δούμε τι θα γίνει με τον κ. Μαρτίνς. Είχαμε κάποιες επαφές αλλά είπαμε να τελειώσει η σεζόν και θα μπούμε σε περαιτέρω συζήτηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση