ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πεναλτάκιας ο Τουρπέν του «εμφυλίου»

Έσπασε ρεκόρ την περασμένη εβδομάδα

O Κλεμέν Τουρπέ θα διευθύνει την ρεβάνς του κυπριακού «εμφυλίου» μεταξύ της Πάφου FC και της Ομόνοιας.

Καταλογίζοντας στο 77’ πέναλτι του Ντάνι Θεμπάγιος στον Φιλ Φόντεν, απόφαση που επιβεβαιώθηκε από το VAR, ο Γάλλος έγινε ο διαιτητής που έχει καταλογίσει τα περισσότερα πέναλτι στη διοργάνωση, όπως αναφέρει το RMC.

Ήταν το 29ο πέναλτι που έδωσε ο Τουρπέν σε 53 αγώνες Champions League. Ένα σύνολο που τον καθιστά ρεκόρ του είδους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Με υψηλό μέσο όρο γύρω στα 0,55 πέναλτι ανά παιχνίδι. Ο 42χρονος διαιτητής, είναι πλέον μπροστά από τον Γερμανό ομόλογό του Φέλιξ Μπρίχ (49 ετών), ο οποίος έχει σφυρίξει 28 σε 69 αγώνες από το ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση