Δεν μπόρεσε να «κάψει» την αντίσταση του Εθνικού η Πάφος καθώς έμεινε στην λευκή ισοπαλία στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η ομάδα του Καρσέδο με αυτή την ισοπαλία έφτασε τους 62 βαθμούς ένα περισσότερο από τον Άρη, ενώ η ομάδα της Άχνας ανέβηκε στους 29 βαθμούς.
Α' Μέρος
Η ομάδα του Καρσέδο είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και από τα πρώτα λεπτά έψαξε το γρήγορο γκολ για να γίνει πιο εύκολο το έργο της.
Στο 10ο λεπτό ο Άντερσον έφυγε απέναντι από τον Φλόρες τον οποίο απέφυγε και πλάσαρε αλλά ο Παναγιώτου έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 24ο λεπτό ο επιθετικός της Πάφου πλησιάσε στο γκολ αλλά το σουτ του κόπηκε στη γραμμή από τον Αγγελόπουλο και στη συνέχεια χτύπησε στο δοκάρι.
Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έπιασε τη κεφαλιά προλαβαίνοντας τον Φλόρες στην έξοδο αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω.
Στο 30ο λεπτό ήταν σειρά του Ντράγκομιρ να απειλήσει αλλά το σουτ του έφυγε δίπλα από την εστία. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 36ο λεπτό με τον Όρσιτς να κάνει το σουτ από πλεονεκτική θέση αλλά δεν βρήκε στόχο.
Από την άλλη ο Εθνικός είχε την μοναδική του φάση στο πρώτο ημίχρονο στο 44ο λεπτό με τον Ψάλτη να κάνει το σουτ και τη μπάλα να φεύγει έξω.
Το 0-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου
Β' Μέρος
Η Πάφος μπήκε και πάλι δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να βρει το γκολ για να φύγει το άγχος. Παρ΄όλα αυτά η αμυντική λειτουργία του Εθνικού ήταν αρκετά καλή και έβαλε δύσκολα στους επιθετικούς της Πάφου.
Στο 71ο λεπτό η ομάδα του Καρσέδο απείλησε με τον Ζάζα να κάνει εντυπωσιακό γυριστό με τη μπάλα να φεύγει μόλις έξω. Ο τεχνικός της Πάφου έκανε την ομάδα του πιο επιθετική καθώς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Ζάιρο και Κίνα στις θέσεις των Ντράγκομιρ και Τάνκοβιτς αντίστοιχα.
Στο 78ο λεπτό ο Άντερσον από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία στο 83ο λεπτό όταν μετά από προβολή του η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 86ο λεπτό ήταν σειρά του Ζάιρο να απειλήσει με κεφαλιά αλλά ο Φλόρες απέκρουσε με τα πόδια.
Έτσι λοιπόν η Πάφος έμεινε στην ισοπαλία με τον Εθνικό και είδε τη διαφορά να μειώνεται από τον Άρη στον ένα βαθμό.
Αυτοί που ξεχώρισαν
Ξεχώρισε με την απόδοση του αλλά ήταν και ο μοιραίος για την ομάδα του. Ο Άντερσον ήταν σχεδόν σε όλες τις φάσεις της Πάφου αλλά δεν κατάφερε να της αξιοποιήσει σε γκολ.
Από την άλλη για την ομάδα του Εθνικού αυτός που ξεχώρισε δεν ήταν άλλος από τον Φλόρες. Όταν καταφέρνεις να κρατήσεις το «μηδέν» μετά από τόσες τελικές, τότε ο τίτλος του κορυφαίου στον αγώνα του αξίζει.
Το 24sports σας μεταδίδει την εξέλιξη του αγώνα εδώ
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Πάφος F.C: Μιχαήλ, Μπρούνο, Σέμα (81′ Πηλέας), Τανλόγκο, Όρσιτς (57′ Τζάτζα), Σάρλια, Τάνκοβιτς, Σούνιτς (46′ Κορέια), Ντράγκομιρ (76′ Κίνα), Μπουκαμίρ, Άντερσον (76′ Τάνκοβιτς).
Στον πάγκο: Ίβουσιτς, Παπαδούδης, Πηλέας, Κίνα, Ζάιρο, Ζάζα, Σίλβα, Ηλία, Κορέια.
Εθνικός: Φλόρες, Ασκόφσκι (57′ Γκονζάλες), Λίπσκι, Πεχλιβάνης, Παναγιώτου, Ψάλτης (57′ Μπονέτο), Σάαντι (88′ Η.Ηλία), Αντερέγκεν, Οφόρι, Αγγελόπουλος, Μπρένο (88′ Μιλιντσεάνου).
Στον πάγκο: Μπογκατίνοφ, Παπαστυλιανού, Περατικός, Ηλία, Σόμπιεχ, Μπονέτο, Λομοτέι, Γκονζάλες, Ντουμπόφ, Μλιντσεάνου, Τζούλιου, Ερνάντες
Σκόρερ: -/-
Κίτρινες: -/-
Αποβολές: -/-
Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Wolfenberger Sven