ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είναι λυπηρό να μην έχουμε που να παίξουμε, μένει ο Χατζηβασίλης»

Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε ο πρόεδρος του Ακρίτα Χλώρακα Βάσος Θεοδώρου

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή "Πίσω από την Βιτρίνα" με τον Θεόδωρο Τσιολάκη μίλησε ο πρόεδρος του Ακρίτα Χλώρακας Βάσο Θεοδώρου.

Αναλυτικά:

Για την άνοδο:«Δουλέψαμε αρκετά, περάσαμε δύσκολες μέρες. Από χθες δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει γίνει, βάλαμε πείσμα, επενδύσαμε στον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Είμαι αρκετά χαρούμενος, συγκινημένος για τις κρίσιμες αποφάσεις που πήραμε. Δεν τα παρατήσαμε, κάναμε το παν, τα λόγια έγιναν πράξεις και πήραμε την άνοδο κόντρα σε όλους.»

Για το πλάνο την νέα χρονιά: «Υπάρχουν αρκετοί που θα συνεχίσουν, αυτοί που τράβηξαν αυτά την φετινή σεζόν. Κλείσαμε αρκετές τρύπες πέρσι, έχουμε αρκετά συμβόλαια κλειστά για την νέα χρονιά. Το συμβόλαιο του Χατζηβασίλη τελειώνει το 2026, άρα θα συνεχίσει. »

Για την έδρα: «Δεν έχουμε προσεγγίσει ακόμη τους ανθρώπους της Πάφου, είναι λυπηρό αυτό που γίνεται με το γηπεδικό. Δεν γίνεται να αλλάζεις έδρα και να πηγαίνεις Λάρνακα, αδικείς τον κόσμο της Πάφου. Πρέπει να υπάρξουν συζητήσεις με την ΚΟΠ και τον ΚΟΑ να βρεθούν λύσεις.»

 

ΑΚΡΙΤΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση