ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας επιστρέφει αλώβητος και δυνατός»

Το μήνυμα του Προέδρου

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Κώστας Σεραφείμ έστειλε μήνυμα ενόψει του «τελικού» ανόδου στο Μακάρειο με τον Ακρίτα και έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Όλοι μαζί, όλοι εκεί, πιο δυνατοί, πιο συμπαγείς, πιο εντυπωσιακοί!

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Αύριο Σάββατο παίζουμε για τελευταία φορά φέτος στην έδρα μας. Από την αρχή της περιόδου, κάτω από αντίξοες συνθήκες και με όλα τα προγνωστικά εναντίον μας δώσαμε ένα άνισο αγώνα και καταφέραμε σήμερα να βρισκόμαστε ένα μόνο βήμα και μαθηματικά για την επάνοδο μας στην Α΄ Κατηγορία. Εκεί όπου ανήκουμε.

Η αυριανή μέρα, (Σάββατο) είναι η πλέον κατάλληλη για να στείλουμε το δυνατό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας επιστρέφει αλώβητος και δυνατός έχοντας δίπλα του τη συμπαγή μάζα πιστών οπαδών που ουδέποτε λιποτάκτησαν.
Το στοίχημα για την αυριανή μέρα είναι ένα και μοναδικό: Η μαζικότερη παρουσία στο γήπεδο που θα σηματοδοτήσει τα προεόρτια της ανόδου. Το στοίχημα θα είναι μια φανταστική παρουσία που θα είναι η μεγαλύτερη φετινή – και όχι μόνο. Το χρωστάμε ο καθένας στον εαυτό του.

Η αυριανή, είναι μέρα περηφάνειας. Μέρα για ένα «ευχαριστώ» στην ομάδα μας που μας χάρισε φέτος αυτές τις όμορφες στιγμές. Μέρα για να χαρούμε και να πανηγυρίσουμε με τον τρόπο που εμείς ξέρουμε.  Αύριο στέλνουμε το μήνυμα ότι μπορεί να είμαστε λίγοι, αλλά πολύ περισσότεροι από οπαδούς πολλών άλλων ομάδων που θεωρούνται Α΄ Κατηγορίας. Αύριο δεν ερχόμαστε μόνοι στο γήπεδο, αλλά οικογενειακώς, για να συνηθίσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας το χρέος τους για την ομάδα, να συνειδητοποιήσουν ότι αυτοί θα είναι που θα παραλάβουν τη σκυτάλη για τη συνέχιση της Ιστορίας μας.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Ας προετοιμαστούμε για την αυριανή γιορτή όσο καλύτερα μπορούμε. Για να είναι όσο πιο λαμπρή γίνεται. Για να τη θυμόμαστε στο μέλλον και να την κάνουμε φάρο που θα μας δείχνει τον δρόμο των επιτυχιών. Όλοι μαζί, όλοι εκεί, πιο δυνατοί, πιο συμπαγείς, πιο εντυπωσιακοί. Συνεπείς στο ραντεβού μας με την Ιστορία, για να την λαμπρύνουμε ακόμη περισσότερο.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση