
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Αλ Αχλί, σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ριάντ, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026.
Με την ομάδα από την Σαουδική Αραβία να μην δηλώνει τον Βραζιλιάνο άσο λίστα της για τη Saudi Pro League και την διοίκηση να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί του για τη λύση της συνεργασίας τους.
Ωστόσο, η Αλ Αχλί φαίνεται πως έχει έτοιμη και την… διάδοχη κατάσταση, σύμφωνα με το «Calciomercato», η οποία ακούει στο όνομα Μεχντί Ταρεμί.
Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα, οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές, δεδομένου πως ο Ιρανός σέντερ φορ δεν είναι στα πλάνα του Σιμόνε Ιντζάγκι για τη βασική ενδεκάδα της Ιντερ.
Ο Ταρεμί αποκτήθηκε τους «νερατζούρι» το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έμεινε ελεύθερος από την Πόρτο, αλλά έκτοτε μετράει μόλις τρία γκολ και έξι ασίστ στο ενεργητικό του, σε 37 ματς σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις.
Με τον σύλλογο από την Τζέντα να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση το καλοκαίρι και να τον εντάξει στο ρόστερ του προσφέροντάς του ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, μάλιστα.
Πηγή: sport-fm.gr