ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Νεϊμάρ έδειξε τι θα πει ηγέτης στα αποδυτήρια της Σάντος

Ο Νεϊμάρ έδειξε γι' ακόμη μία φορά πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να βρίσκεται στη Σάντος! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Ο Νεϊμάρ έχει δείξει από την ώρα και τη στιγμή που επέστρεψε στη Σάντος πόσο πολύ του αρέσει να αγωνίζεται. Ότι θέλει να βρει τον παλιό, καλό του εαυτό. Και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι μπήκε και πάλι στα πλάνα της εθνικής Βραζιλίας. Κάτι που σημαίνει ότι αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται να βρίσκεται στα αγωνιστικά σχέδια της «σελεσάο» για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Ωστόσο, ο έμπειρος στράικερ δεν μπορούσε να αγωνιστεί με τη Σάντος στο δύσκολο και απαιτητικό ματς με την Κορίνθιανς, λόγω μυϊκού τραυματισμού. Παρόλα αυτά έβγαλε έναν ηγετικό ρόλο στα αποδυτήρια της ομάδας, ώστε να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του!

«Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να μιλήσω μια τέτοια στιγμή. Δεν ξέρετε και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ σκληρό όλο αυτό για εμένα. Πάρα πολύ δύσκολο! Προσπαθώ να κρατήσω τον έλεγχο. Να μην σας δείξω πόσο λυπημένος είμαι ή την πραγματική μου εικόνα αυτή τη στιγμή.


Αλλά αν μπορείτε να τρέξετε, τρέξτε και για εμένα. Θα ήθελα να είμαι έξω στο γήπεδο μαζί σας. Να τρέξω για εσάς και για την ομάδα μας. Δεν ξέρετε πόσο απελπισμένος είμαι αυτή τη στιγμή. Να παίξετε ο ένας για τον άλλον και μην χάσετε καμία μπαλιά. Δώστε τα όλα. Ο Θεός μαζί σας», τα λόγια του.

Πηγή: sportsking.gr

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση