ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με μεγάλη επιτυχία η Φιλανθρωπική Επίδειξη Μόδας #SpreadLove

Τα καθαρά έσοδα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης δόθηκαν για τη στήριξη του πολύτιμου έργου του Σώματος Εθελοντών Λευκωσίας και του σκοπού «Υιοθετήστε μια Οικογένεια»

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση #SpreadLove, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, στο Royal Hall.

Η εκδήλωση περιλάμβανε επίδειξη μόδας από καταξιωμένους Κύπριους σχεδιαστές όπως ο Μενέλαος Θεοδοσιάδης, η Σοφία Κούβαρου, η Lazaria Banjardjian, η Πολυξένη Πάζαρου, η Ιωάννα Οικονόμου και ο οίκος νυφικών Litous. Επίσης, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η αγαπημένη μας Στέλλα Γεωργιάδου μας ταξίδεψε με τα υπέροχα τραγούδια της. Παρουσιάστρια σε αυτήν την υπέροχη γιορτή αγάπης ήταν η Γιώτα Κουφαλίδου.


Παρουσιάστρια της βραδιάς η Γιώτα Κουφαλίδου.


Η αγαπημένη Στέλλα Γεωργιάδου ταξίδεψε με τα υπέροχα τραγούδια της.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Σωματείο Ladies Circle 1 Nicosia, υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζιη.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό της δημοτικής γραμματέως του Δήμου Λευκωσίας κυρίας Δήμητρας Πηλακούτα, της Προέδρου του σωματείου LC1 κυρίας Ειρήνης Χ''Ιορδάνη και του Προέδρου του Σώματος Εθελοντών Λευκωσίας, κύριου Νίκου Δριμυώτη.

Τα καθαρά έσοδα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης δόθηκαν για τη στήριξη του πολύτιμου έργου του Σώματος Εθελοντών Λευκωσίας και του σκοπού «Υιοθετήστε μια Οικογένεια».

Οργάνωση: Yiota Koufalidou Events

Πλατινένιος Χορηγός: Eastsib Foundation

Χρυσοί Χορηγοί: K. Treppides & Co Ltd, People EXP

Ασημένιοι Χορηγοί: XM, Mimap Construction Ltd, Papaetis Services Ltd, Prime Ασφαλιστική, EKJ Audit Ltd, Martin Nicosia City Suites, Zebra Consultants Ltd, PH Yiangou Estates, Keeper Security, Megabet Plus

Υποστηρικτές: Δήμος Λευκωσίας, Top Models Agency, M.A.A. Solution Digital Printing, Arnold’s Digital Printers, Gloria Jeans, BN The makeup Pro, La’Don, Dj Estremo, ShoeBox, Socialway eServives Ltd, AP Lens, Blumeco Garden Center Ltd, OdioVibe

Χορηγός Επικοινωνίας: LOVE FM

Στιγμιότυπα από τη βραδιά:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

Hydrogen, why Cyprus has the edge

Hydrogen, why Cyprus has the edge

Ο Δρ Γιώργος Πεχλιβάνογλου, ειδικός σε θέματα αιολικής ενέργειας, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA
X