ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σούπερ διαγωνισμός από τον ΣΠΟΡ FM 95 - Μία BBQ Ψησταριά

Ένα δώρο αξίας €265, προσφορά του eshop Πυρσός

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι Πασχαλινές μέρες πλησιάζουν και ο ΣΠΟΡ FM 95 προσφέρει στους ακροατές του το ιδανικό δώρο για το Πάσχα, μια BBQ Ψησταριά κάρβουνου, τη Miranda, δώρο αξίας €265, προσφορά του eshop από τον Πυρσό pyrsos.com

Με τη ψησταριά Miranda μπορείτε να ψήσετε τα πάντα στο Grill ή καπνιστά. Πρόκειται για Ψησταριά μπάρμπεκιου με χειροκίνητο σύστημα ανύψωσης δίσκου για κάρβουνα, καπάκι, επιφάνεια ψησίματος: (58×36,5 cm) και Βάρος: 28,5 kg. 

Το συνολικό πακέτο περιλαμβάνει: σχάρα, πλαϊνό και κάτω δίσκο, τασάκι για τη στάχτη από τα κάρβουνα, θερμόμετρο, καθώς και ανοιχτήρι μπουκαλιών.

Στο eshop του pyrsos.com μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το ψήσιμο. Με μεγάλη ποικιλία μοντέλων σε φουκούδες και ψησταριές BBQ, και κάρβουνα, προσανάμματα, αξεσουάρ ψησίματος, και όλα αυτά σε ειδικά πακέτα προσφορών.

Για να μπείτε στην κλήρωση και να διεκδικήσετε το μεγάλο δώρο από τον ΣΠΟΡ FM 95, στείλτε μήνυμα στο 2950 με την ένδειξη Πυρσός, το ονοματεπώνυμο και την ηλικία σας.

Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή «Πρώτη Πάσα» την Τρίτη 30 Απριλίου, έτσι ώστε να μπορέσει ο νικητής να παραλάβει έγκαιρα το δώρο του και να απολαύσει τα φαγητά του Πάσχα με την BBQ Ψησταριά Miranda. Ο νικητής θα ενημερωθεί από το τμήμα μάρκετινγκ για την παραλαβή/παράδοση του δώρου. 

Τα δώρα δεν τελειώνουν εδώ όμως!

Το eshop pyrsos.com προσφέρει σε όλους τους ακροατές του ΣΠΟΡ FM 95, 10% έκπτωση για τις online αγορές σας. 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά την ολοκλήρωση της online αγορά σας, να καταχωρήσετε τον κωδικό SPORTFM95 και θα επωφεληθείτε σε ποσοστό έκπτωσης 10% στην αγορά σας.

*Ο εκπτωτικός κωδικός θα ισχύει μέχρι και την ημέρα της κλήρωσης στις 30 Απριλίου και ΔΕΝ μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA