ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κύπριος πολιτικός αρχηγός που δεν έχει ούτε 1000 followers!

Τους περισσότερους ακόλουθους έχει η ΠτΒ και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου

24news team

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αναμφίβολα μέρος της καθημερινότητας των πλείστων επηρεάζοντάς την σε ουσιαστικά και ανούσια κομμάτια. Ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και από την πολιτική σκηνή στην οποία τα τελευταία χρόνια τα social έγιναν τρόπος επικοινωνίας των υποψήφιων με τους ψηφοφόρους τους.

Αρκετοί εκ των πολιτικών του νησιού μας επιλέγουν να μοιράζονται στιγμές τους, τόσο επαγγελματικές όσο και οικογενειακές, μέσω Instagram, το οποίο είναι ένα μέσο που διαθέτει πρόσφορο έδαφος στο να δείξουν οι διοικούντες το πιο ανθρώπινο πρόσωπό τους.
Ρίχνοντας μια ματιά στα προφίλ των πολιτικών πρώτης γραμμής της Κύπρου, ανακαλύψαμε πως τους περισσότερους ακόλουθους, 30.5 χιλιάδες στον αριθμό, έχει η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου.

Στην αντίπερα όχθη, τους λιγότερους ακόλουθους έχει ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος με ούτε καν 1000 ακόλουθους! Για να ακριβολογούμε τον κο Σιζόπουλο ακολουθούν μόλις 690 άτομα κάτι που φαντάζει λογικό αφού ούτε ο ίδιος είναι ενεργός στο Instagram με την τελευταία του ανάρτηση να ήταν τον Μαΐο του 2019.

Viral: Τελευταία Ενημέρωση