ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το τέλειο παιχνίδι»

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη τύπου του Τόμας Κρίστιανσεν μετά την νίκη της ομάδας του απέναντι στην Αστάνα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. O Τόμας Κρίστιανσεν είπε ότι η ομάδα του το πρώτο ημίχρονο έκανε το τέλειο παιχνίδι ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για την πολύτιμη παρουσία του. Επίσης σε ερώτηση Καζάκου δημοσιογράφου για το ότι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ προκαλούσαν ο κ.Κρίστιανσεν δεν δίστασε να απαντήσει όπως έπρεπε.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για την σημασία της νίκης:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινάς με νίκη τον όμιλο ιδιαίτερα σε ένα τόσο ισορροπημένο όμιλο. Πρίν ξεκινήσω θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την πολύ σημαντική του συμβολή».

Για το πως έζησε αυτός το παιχνίδι:

«Νομίζω ότι στο α' ημίχρονο κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι, λέω σχεδόν τέλειο γιατί δεχτήκαμε γκολ. Στο α' ημίχρονο κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι κυριαρχήσαμε απόλυτα και είχαμε εξαιρετικό κράτημα της μπάλας αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ. Στο β' ημίχρονο προσθέσαμε ταχύτητα και επιθετικότητα αλλά έπρεπε ταυτόχρονα να δείχνουμε και υπομονή, δείξαμε την πίστη μας, η πίστη κινεί βουνά και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για το τελικό αποτέλεσμα».

Για τα πολλά θετικά στοιχεία αλλά και ένα σχόλιο για Λάγο και Ντε Καμάργκο:

«Οι αλλαγές ήταν σημαντικές. Θα έλεγα ότι και οι έντεκα που ξεκίνησαν ήταν πάρα πολύ καλοί, κούρασαν τον αντίπαλο, δημιούργησαν χώρους, κάναμε το 4-4-2 για να γυρίσουμε τον αγώνα, πήραμε τον Φακούντο αριστερά και δείξαμε ότι μπορούμε να αγωνιστούμε και με άλλα συστήματα».

Για τους διαπληκτισμούς των παικτών του ΑΠΟΕΛ από την αρχή:

«Αν είδες το παιχνίδι καλά θα κατάλαβε ότι όταν οι παίκτες μας ζήτησαν κίτρινες κάρτες ήταν επειδή δέχτηκαν σκληρά φάουλ και ο διαιτητής δεν έδινε τίποτα. Μάλιστα σε μια φάση ο Κάνιας έπρεπε να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά δεν την είδε, αντιθέτως οι ποδοσφαιριστές μας δέχτηκαν κάρτες επειδή μιλούσαν με τους διαιτητές».

Για το αν ήταν η πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση:

«Νομίζω ότι αυτή την στιγμή η ομάδα είναι σε πρόοδο, ειδικά μέσω των μεταγραφών που πλέον βοηθούν την ομάδα, οι παίκτες παίζουν όπως θέλω και εφαρμόζουν την φιλοσοφία μου. Πρέπει να κτίσουμε πάνω σε αυτό και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Το πρώτο ημίχρονο τέλειο ίσως ήταν το καλύτερό μας ημίχρονο».

Για την προοπτική της διάκρισης στο Europa League αφού μέχρι τώρα δεν υπήρχε διάκριση:

«Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινάς καλά και από εκεί και πέρα να προσπαθείς να κερδίζεις πόντους και να προκριθείς. Πέρσι ο ΑΠΟΕΛ πήρε τρείς βαθμούς, τώρα ξεκινάμε με τρείς, στο ποδόσφαιρο πρέπει να βλέπεις πάντα το επόμενο παιχνίδι».

 Για την νίκη του Ολυμπιακού πόσο ευνοϊκή είναι:

«Είναι το φαβορί είναι σημαντικό να παίρνει τους βαθμούς αλλά βλέπουμε κάθε παιχνίδι μετά».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση